Рецепт Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами.
опис приготування:
Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне блюдо, наприклад з хлібом або несолодким випічкою. Особливо смачно воно при подачі з кетчупом, соусом "Айоли", часниковим майонезом і т.д. Щоб шлунки не вийшло жорсткими на смак, їх обов'язково потрібно попередньо відварити!
- курячі шлунки— 400 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- сіль— 3 щіпки
- Перець чорний мелений— 3 щіпки
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- вода— 0,6 L
- Лавровий лист— 2 штуки
Шлунки ретельно промийте в воді, вичистіть їх по обидва боки від бруду.
Наріжте стрічками або кубиками — по бажанню. Висипати в каструлю, казан або ківш.
Залийте теплою водою, додайте лаврове листя і відваріть протягом 25 хвилин до готовності.
Очистіть моркву і цибулю від шкірки, промийте у воді. Натріть моркву на тертці: з дрібними або з великими вічками. Цибуля наріжте кубиками. Отпассеруйте овочеві нарізки в рослинній олії протягом 3-4 хвилин, попередньо прогрів його на сковороді.
За допомогою шумівки викладіть відварені курячі шлунки на сковороду до отпассерованним овочам і перемішайте. підсмажте близько 1-2 хвилин, сіль і poperčite. вимкніть нагрів. За бажанням можете присмачити блюдо подрібненою свіжою зеленню.
Викладіть приготовану страву на тарілку, прикрасьте за смаком і подавайте гарячим з гарніром або без нього.
Подібні рецепти
Біляші, як у бабусі
Легке в приготуванні, смачна страва для сімейного обіду або вечері. обов'язково приготуйте! опис приготування: Курячі сердечка з цибулею і морквою — це недороге, корисне блюдо. До того ж — готується воно швидко, не вимагає від господині особливих навичок, тому дуже рекомендую спробувати пригот...
Курячі гомілки з цибулею і морквою
Курячі гомілки з цибулею і морквою — прекрасний варіант для сімейного обіду або вечері. Ця страва мені подобається тим, що крім самих гомілок, в ньому є підлива, яка поліпшить смак будь-якого гарніру. опис приготування: Підлива в цій страві виходить просто чудовою! Вона незамінна до гречки, ма...
Курячі шлунки по-селянськи
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...
Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...
Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...