Рецепт Курячі шлунки з цибулею і морквою

Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами.
опис приготування:
Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне блюдо, наприклад з хлібом або несолодким випічкою. Особливо смачно воно при подачі з кетчупом, соусом "Айоли", часниковим майонезом і т.д. Щоб шлунки не вийшло жорсткими на смак, їх обов'язково потрібно попередньо відварити!
- курячі шлунки— 400 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- сіль— 3 щіпки
- Перець чорний мелений— 3 щіпки
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- вода— 0,6 L
- Лавровий лист— 2 штуки







Подібні рецепти

Млинці з яловичої печінкою
Легке в приготуванні, смачна страва для сімейного обіду або вечері. обов'язково приготуйте! опис приготування: Курячі сердечка з цибулею і морквою — це недороге, корисне блюдо. До того ж — готується воно швидко, не вимагає від господині особливих навичок, тому дуже рекомендую спробувати пригот...

Курячі гомілки з цибулею і морквою
Курячі гомілки з цибулею і морквою — прекрасний варіант для сімейного обіду або вечері. Ця страва мені подобається тим, що крім самих гомілок, в ньому є підлива, яка поліпшить смак будь-якого гарніру. опис приготування: Підлива в цій страві виходить просто чудовою! Вона незамінна до гречки, ма...

Курячі шлунки по-селянськи
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...

Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...

Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...