Рецепт Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами!
опис приготування:
Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки з шлунками, але і з іншої тельбухами. Цей салат мені подобається своєю відносною простотою: найбільше за часом займає варіння шлунків. Щоб приготувати шлунки курячі по-корейськи, можете взяти будь-який столовий оцет, який є у вас вдома. У мене був яблучний.
- курячі шлунки— 700 грам
- оцет— 100 грам
- цукор— 1 Ст. ложка
- Червона цибуля— 1 штука
- Зелена редька— 1-2 штук
- Перець чилі— 1 штука(приправа)
- Масло рослинне— 0,5 склянки
- Соєвий соус— 4-5 Ст. ложок
- Бальзамічний оцет— — За смаком
Викладіть шлунки в каструлю, залийте їх водою і варіть на маленькому вогні години 3-4.
Тим часом розведіть в оцті цукор.
Лук поріжте тонкими кільцями або півкільцями. Опустіть в оцет з цукром і залиште маринуватися.
Редьку зелену поріжте невеликими брусочками, можна - соломкою.
Залийте дуже холодною водою, навіть можна кубики льоду додати. Тоді редька буде більш хрусткою.
Готові відварені шлунки поріжте невеликими шматочками або смужками.
Розігрійте масло на сковороді, додайте червоний перець, перемішайте і прогрійте.
Маринована цибуля додайте до шлунків, не перемішується.
Злийте воду з редьки.
Лук обдайте розпеченим маслом з перцем. Потім додайте редьку в салат.
Заправте соєвим соусом, а також оцтом, в якому цибулю маринувався. Можете ще до смаку додати світлий бальзамічний оцет.
Все перемішайте і відправте в холодильник на пару годин настоюватися.
У холодному вигляді салат найбільш смачний. Смачного!
Подібні рецепти
Вершковий соєвий соус з брокколі
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...
Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...
Курячі шлунки з грибами
Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...
Курячі шлунки з огірком
Всі субпродукти мають приємний смак, тому і рецептів з них велика кількість. Один з них перед вами — смачні і ніжні курячі шлунки з огірком. опис приготування: Курячі шлунки з огірком — це просте і доступне блюдо для кожної сім'ї. Купіть охолоджені шлунки і відразу приступайте до приготування....