Рецепт Курячі шлунки по-корейськи

Рецепт Курячі шлунки по-корейськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами!

опис приготування:

Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки з шлунками, але і з іншої тельбухами. Цей салат мені подобається своєю відносною простотою: найбільше за часом займає варіння шлунків. Щоб приготувати шлунки курячі по-корейськи, можете взяти будь-який столовий оцет, який є у вас вдома. У мене був яблучний.

  • курячі шлунки— 700 грам
  • оцет— 100 грам
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Червона цибуля— 1 штука
  • Зелена редька— 1-2 штук
  • Перець чилі— 1 штука(приправа)
  • Масло рослинне— 0,5 склянки
  • Соєвий соус— 4-5 Ст. ложок
  • Бальзамічний оцет— — За смаком
Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 1 Промийте гарненько шлунки, видаліть плівки з внутрішньої сторони.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 2 Викладіть шлунки в каструлю, залийте їх водою і варіть на маленькому вогні години 3-4.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 3 Тим часом розведіть в оцті цукор.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 4 Лук поріжте тонкими кільцями або півкільцями. Опустіть в оцет з цукром і залиште маринуватися.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 5 Редьку зелену поріжте невеликими брусочками, можна - соломкою.
Залийте дуже холодною водою, навіть можна кубики льоду додати. Тоді редька буде більш хрусткою.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 6 Готові відварені шлунки поріжте невеликими шматочками або смужками.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 7 Розігрійте масло на сковороді, додайте червоний перець, перемішайте і прогрійте.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 8 Маринована цибуля додайте до шлунків, не перемішується.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 9 Злийте воду з редьки.

Курячі шлунки по-корейськи - фото крок 10 Лук обдайте розпеченим маслом з перцем. Потім додайте редьку в салат.
Заправте соєвим соусом, а також оцтом, в якому цибулю маринувався. Можете ще до смаку додати світлий бальзамічний оцет.
Все перемішайте і відправте в холодильник на пару годин настоюватися.
У холодному вигляді салат найбільш смачний. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі шлунки по-селянськи

Вершковий соєвий соус з брокколі

Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...

Курячі шлунки по-грузинськи

Курячі шлунки по-грузинськи

Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...

Курячі шлунки з огірком

Курячі шлунки з огірком

Всі субпродукти мають приємний смак, тому і рецептів з них велика кількість. Один з них перед вами — смачні і ніжні курячі шлунки з огірком. опис приготування: Курячі шлунки з огірком — це просте і доступне блюдо для кожної сім'ї. Купіть охолоджені шлунки і відразу приступайте до приготування....