Рецепт Курячі шлунки по-китайськи

Рецепт Курячі шлунки по-китайськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курячі шлунки по-китайськи прикрасять ваш стіл. З цією стравою ви зможете проявити свій кулінарний талант і пригостити своїх близьких смачним і оригінальним блюдом з дуже доступних інгредієнтів.

опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати курячі шлунки по-китайськи, прочитайте цей рецепт. Блюдо виходить з цікавим смаком, кислими і солодкими відтінками. Перець чилі додає гостроти, але якщо ви не любите гострі страви, то просто не кладіть його.

  • курячі шлунки— 500 грам
  • бульйон— 100 мілілітрів
  • Цибуля— 1 штука
  • Солодкий перець— 1 штука
  • Перець чилі— 1 штука
  • огірок— 1 штука
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 5 Ст. ложок
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • імбир, koriandr— За смаком
  • сіль— За смаком
  • оцет— 1 Ст. ложка
Курячі шлунки по-китайськи - фото крок 1 Курячі шлунки ретельно почистіть, потім помийте їх під проточною водою. Покладіть їх в каструльку і залийте водою. Доведіть її до кипіння і варіть шлунки до готовності. Потім остудіть їх і наріжте на шматочки.

Курячі шлунки по-китайськи - фото крок 2 Цибулю очистіть від лушпиння і вимийте. наріжте півкільцями. За бажанням ви можете його замаринувати, окропивши лимонним соком або оцтом.

Курячі шлунки по-китайськи - фото крок 3 Огірок вимийте і висушіть. Відріжте по обидва боки у овоча кінчики і наріжте його тонкою соломкою.

Курячі шлунки по-китайськи - фото крок 4 Болгарський перець вимийте і висушіть. Видаліть у нього серединку і насіння. наріжте соломкою. Використовуйте різнокольоровий перець, щоб блюдо виглядало апетитно.

Курячі шлунки по-китайськи - фото крок 5 У сковороді розігрійте олію і обсмажте в ньому овочі пару хвилин. Потім додайте шлунки, спеції, цукор, влийте бульйон і оцет. Гасіть блюдо десять хвилин і подавайте до столу гарячим.

Подібні рецепти

Курячі шлунки по-селянськи

Курячі шлунки з гречкою

Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...

Курячі шлунки по-грузинськи

Курячі шлунки по-грузинськи

Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...

Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи

Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...