Рецепт Курячі шлунки по-китайськи
Курячі шлунки по-китайськи прикрасять ваш стіл. З цією стравою ви зможете проявити свій кулінарний талант і пригостити своїх близьких смачним і оригінальним блюдом з дуже доступних інгредієнтів.
опис приготування:
Щоб дізнатися, як приготувати курячі шлунки по-китайськи, прочитайте цей рецепт. Блюдо виходить з цікавим смаком, кислими і солодкими відтінками. Перець чилі додає гостроти, але якщо ви не любите гострі страви, то просто не кладіть його.
- курячі шлунки— 500 грам
- бульйон— 100 мілілітрів
- Цибуля— 1 штука
- Солодкий перець— 1 штука
- Перець чилі— 1 штука
- огірок— 1 штука
- цукор— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— 5 Ст. ложок
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- імбир, koriandr— За смаком
- сіль— За смаком
- оцет— 1 Ст. ложка
Цибулю очистіть від лушпиння і вимийте. наріжте півкільцями. За бажанням ви можете його замаринувати, окропивши лимонним соком або оцтом.
Огірок вимийте і висушіть. Відріжте по обидва боки у овоча кінчики і наріжте його тонкою соломкою.
Болгарський перець вимийте і висушіть. Видаліть у нього серединку і насіння. наріжте соломкою. Використовуйте різнокольоровий перець, щоб блюдо виглядало апетитно.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте в ньому овочі пару хвилин. Потім додайте шлунки, спеції, цукор, влийте бульйон і оцет. Гасіть блюдо десять хвилин і подавайте до столу гарячим.
Подібні рецепти
Курячі шлунки з гречкою
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...
Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...
Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...
Курячі шлунки з грибами
Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...