Рецепт Курячі шлунки тушковані

Рецепт Курячі шлунки тушковані
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 50 хв.
До курячим потрухів, як до индюшиной та іншої птиці, багато хто ставиться з недовірою, крім печінки не знають, як і що можна зробити. Розповім простий рецепт, як приготувати курячі шлунки тушковані.

опис приготування:

У деяких країнах курячі тельбухи вважаються великим делікатесом, тому страви з ними подають тільки у свята. У нас же це звичайний продукт, часто недооцінений. З шлунків можна зробити підливу, тушкована картопля, салати і закуски. Курячі шлунки можна подати з гарніром з картоплі. Їх гасять в ароматних спеціях, в сметані або вершках, а також в томаті.

  • курячі шлунки— 1 кілограм
  • Оливкова олія— 60 мілілітрів
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • петрушка— 1 пучок
  • імбир— 0,5 чайних ложки
  • Томатна паста— 0,5 Ст. ложки
  • паприка— 0,5 чайних ложки
  • Перець болгарський— 0,5 штуки
  • Біле вино— 100 мілілітрів
  • сіль, перець— За смаком
  • вода— 100 мілілітрів
1 Очистіть і наріжте невеликими шматочками цибулю, измельчитечасник. Очистіть імбир і натріть його на дрібній тертці, петрушку наріжте дрібно.

2 У каструлю налийте оливкова олія і викладіть цибулю, потім додайте часник, лавровий лист і обсмажують 5-7 хвилин.

3 Додайте в каструлю петрушку і подрібнений імбир, перемішайте.

4 Очищені курячі шлунки вимийте і додайте в каструлю, потім додайте нарізану кубиком середнього розміру перець.

5 Після закипання зменшіть вогонь і тушкуйте 10 хвилин. Потім влийте вино, томатну пасту і гарненько все перемішайте, закрийте кришку, готуйте близько півгодини до утворення густої суміші.

6 За смаком посоліть і додайте спеції, влийте окріп і при необхідності оливкова олія, тушкуйте ще 15 хвилин.

7 Перевірте на смак і готовність, потім вимкніть вогонь і накрийте каструлю кришкою, залиште на 15 хвилин і подавайте до столу гарячим.

Подібні рецепти

Курячі шлунки, тушковані з картоплею

Сім буханок хліба

любителі субпродуктів, не проходьте повз. Перед вами простий і апетитний спосіб, як приготувати курячі шлунки тушковані з картоплею. зацікавлені? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що приготувати курячі шлунки, тушковані з картоплею в домашні...

Курячі шлунки, тушковані зі сметаною

Курячі шлунки, тушковані зі сметаною

Зі звичайних курячих шлунків можна приготувати смачне друга страва, яке ідеально поєднується зі сметанним соусом. Це бюджетний варіант ситного страви, яке готується за 1,5 годину. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати просте і бюджетне блюдо, раджу звернути увагу на цей рецепт. дивітьс...

Курячі шлунки тушковані в мультиварці

Курячі шлунки тушковані в мультиварці

Сьогодні я розповім, як приготувати курячі шлунки, тушковані в мультиварці. Це дуже корисне і низькокалорійне блюдо. Курячі шлунки насичені калієм, цинком і фосфором, в них також багато білка. опис приготування: Курячі шлунки гармонійно поєднуються і з картоплею, і з крупою. Також часто я готу...

Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи

Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...