Рецепт Курячі шлунки, тушковані з картоплею

Рецепт Курячі шлунки, тушковані з картоплею
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
любителі субпродуктів, не проходьте повз. Перед вами простий і апетитний спосіб, як приготувати курячі шлунки тушковані з картоплею. зацікавлені? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

опис приготування:

Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що приготувати курячі шлунки, тушковані з картоплею в домашніх умовах, можна не тільки на плиті, але і в духовці або мультиварці, наприклад.

1. Для початку необхідно вимити, очистити і просушити шлунки.

2. Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину і картопля.

3. На дно сотейника з товстим дном налийте трохи олії, Відведіть туди цибулю.

4. Обсмажте до прозорості і додайте подрібнений часник.

5. Слідом викладіть шлунки. Смажте на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 3-5 хвилин.

6. Додайте в сотейник картопля.

7. Посоліть і поперчіть все за смаком.

8. Подрібніть очищений від шкірки помідор, викладіть разом зі сметаною.

9. Ще раз як слід все перемішайте, влийте трохи водички.

10. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і залиште на середньому вогні хвилин на 30-40.

Ось і весь секрет, як зробити курячі шлунки тушковані з картоплею. Перед подачею зверху можна присипати свіжою зеленню і покласти ложку сметани.

  • курячі шлунки— 500 грам
  • Картопля— 700-800 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2-4 зубчиків
  • помідор— 2-3 штук
  • крем— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що приготувати курячі шлунки, тушковані з картоплею в домашніх умовах, можна не тільки на плиті, але і в духовці або мультиварці, наприклад.

1. Для початку необхідно вимити, очистити і просушити шлунки.

2. Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину і картопля.

3. На дно сотейника з товстим дном налийте трохи олії, Відведіть туди цибулю.

4. Обсмажте до прозорості і додайте подрібнений часник.

5. Слідом викладіть шлунки. Смажте на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 3-5 хвилин.

6. Додайте в сотейник картопля.

7. Посоліть і поперчіть все за смаком.

8. Подрібніть очищений від шкірки помідор, викладіть разом зі сметаною.

9. Ще раз як слід все перемішайте, влийте трохи водички.

10. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і залиште на середньому вогні хвилин на 30-40.

Ось і весь секрет, як зробити курячі шлунки тушковані з картоплею. Перед подачею зверху можна присипати свіжою зеленню і покласти ложку сметани.

Подібні рецепти

Курячі шлунки тушковані

Кролик у вершковому соусі

До курячим потрухів, як до индюшиной та іншої птиці, багато хто ставиться з недовірою, крім печінки не знають, як і що можна зробити. Розповім простий рецепт, як приготувати курячі шлунки тушковані. опис приготування: У деяких країнах курячі тельбухи вважаються великим делікатесом, тому страви...

Курячі шлунки, тушковані зі сметаною

Курячі шлунки, тушковані зі сметаною

Зі звичайних курячих шлунків можна приготувати смачне друга страва, яке ідеально поєднується зі сметанним соусом. Це бюджетний варіант ситного страви, яке готується за 1,5 годину. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати просте і бюджетне блюдо, раджу звернути увагу на цей рецепт. дивітьс...

Курячі шлунки тушковані в мультиварці

Курячі шлунки тушковані в мультиварці

Сьогодні я розповім, як приготувати курячі шлунки, тушковані в мультиварці. Це дуже корисне і низькокалорійне блюдо. Курячі шлунки насичені калієм, цинком і фосфором, в них також багато білка. опис приготування: Курячі шлунки гармонійно поєднуються і з картоплею, і з крупою. Також часто я готу...

Курячі шлунки з картоплею

Курячі шлунки з картоплею

Якщо ви ще не готували курячі шлунки з картоплею в домашніх умовах — обов'язково спробуйте! Хоч це і субпродукти, блюдо нічим не поступається традиційним м'ясним випливає — смачно, корисно і ситно! опис приготування: Рецепт приготування курячих шлунків з картоплею — для вас! Справжні шанувальн...

Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи

Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...