Рецепт Курячі шлунки з овочами

Рецепт Курячі шлунки з овочами
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
У моїй родині дуже люблять курячі шлуночки, тому я періодично намагаюся їх готувати до обіду або вечері. Один з улюблених варіантів — з овочами! Відмінно підійде до картоплі і круп!

опис приготування:

Крім зазначених овочів можете додати в блюдо стручкову квасолю. Як варіант, перед додаванням до шлунків обсмажених овочів, можете додати нарізану картоплю і згасити з ним, а потім вже овочі. Тоді у вас вийде готове гаряче блюдо, але часу піде трохи більше. Я віддаю перевагу гарнір приготувати окремо, поки готуються шлунки. Дивіться в покроковому рецепті, як приготувати курячі шлунки з овочами.

  • курячі шлунки— 1 кілограм
  • Перець болгарський— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • зелень— пучок(кріп, петрушка)
  • сіль— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
Курячі шлунки з овочами - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Курячі шлунки з овочами - фото крок 2 шлунки помийте, при необхідності очистіть і наріжте на 2-3 частини. Викладіть в сковороду з високими бортиками або в сотейник. залийте водою, посоліть за смаком і варіть після закипання 45-50 хвилин на середньому вогні.

Курячі шлунки з овочами - фото крок 3 фрукти чистою, помийте і наріжте.

Курячі шлунки з овочами - фото крок 4 В іншій сковороді в рослинному маслі обсмажте цибулю, потім додайте моркву, перець і томати. В останню чергу додайте часник, смажте ще 1-2 хвилини і вимикайте. У обсмаженою овочам додайте посічену зелень.

Курячі шлунки з овочами - фото крок 5 Після закінчення часу додайте овочі до шлунків, перемішайте і тушкуйте на повільному вогні під кришкою ще 10-12 хвилин. При необхідності ще трохи посоліть.

Курячі шлунки з овочами - фото крок 6 Подавайте з гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі шлунки по-селянськи

Курячі шлунки з гречкою

Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...

Курячі шлунки по-грузинськи

Курячі шлунки по-грузинськи

Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...

Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи

Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...