Рецепт Курячі шлунки з овочами
У моїй родині дуже люблять курячі шлуночки, тому я періодично намагаюся їх готувати до обіду або вечері. Один з улюблених варіантів — з овочами! Відмінно підійде до картоплі і круп!
опис приготування:
Крім зазначених овочів можете додати в блюдо стручкову квасолю. Як варіант, перед додаванням до шлунків обсмажених овочів, можете додати нарізану картоплю і згасити з ним, а потім вже овочі. Тоді у вас вийде готове гаряче блюдо, але часу піде трохи більше. Я віддаю перевагу гарнір приготувати окремо, поки готуються шлунки. Дивіться в покроковому рецепті, як приготувати курячі шлунки з овочами.
- курячі шлунки— 1 кілограм
- Перець болгарський— 1 штука
- помідори— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- зелень— пучок(кріп, петрушка)
- сіль— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
шлунки помийте, при необхідності очистіть і наріжте на 2-3 частини. Викладіть в сковороду з високими бортиками або в сотейник. залийте водою, посоліть за смаком і варіть після закипання 45-50 хвилин на середньому вогні.
фрукти чистою, помийте і наріжте.
В іншій сковороді в рослинному маслі обсмажте цибулю, потім додайте моркву, перець і томати. В останню чергу додайте часник, смажте ще 1-2 хвилини і вимикайте. У обсмаженою овочам додайте посічену зелень.
Після закінчення часу додайте овочі до шлунків, перемішайте і тушкуйте на повільному вогні під кришкою ще 10-12 хвилин. При необхідності ще трохи посоліть.
Подавайте з гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Курячі шлунки з гречкою
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...
Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...
Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...
Курячі шлунки з грибами
Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...