Рецепт Курячі відбивні шматочками

Рецепт Курячі відбивні шматочками
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 30 хв.
Маленькі і зручні в приготуванні шматочки курочки неймовірно соковиті і смачні. Рецепт простий і не відніме у вас багато часу.

опис приготування:

Куряче м'ясо ріжеться на шматочки, відбивається. Приправляємо сіллю і спеціями, занурюємо в яйце і борошно і смажимо на сковороді. Готово!

  • Грудка або філе курки— 500 грам
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів(для смаження)
Курячі відбивні шматочками - фото крок 1 підготуємо продукти.

Курячі відбивні шматочками - фото крок 2 З грудки знімаємо шкіру. Обережно відокремлюємо м'ясо від кістки.

Курячі відбивні шматочками - фото крок 3 Куряче філе ріжемо невеликими шматочками.

Курячі відбивні шматочками - фото крок 4 Кожен шматочок трохи відбиваємо молотком.

Курячі відбивні шматочками - фото крок 5 солимо, посипаємо спеціями (я використовувала італійські трави).

Курячі відбивні шматочками - фото крок 6 Яйце з сіллю збовтуємо за допомогою вилки. Кожну відбивну занурюємо спочатку в яйце, потім в борошно.

Курячі відбивні шматочками - фото крок 7 Викладаємо на розігріту сковороду з маслом і смажимо на середньому вогні.

Курячі відбивні шматочками - фото крок 8 Обсмажуємо з обох боків до красивої золотистої скоринки.

Подібні рецепти

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці

Курячі котлети шматочками

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці можна готувати з стегенець або грудки. Грудка більш вишукано поєднується з ананасом, але я люблю і з стегенця — їх не треба відбивати і вони більш соковиті. опис приготування: Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці я часто замовляю в литовськи...

Курячі відбивні в клярі

Курячі відбивні в клярі

розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі! опис приготування: Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — го...

Курячі відбивні в сухарях

Курячі відбивні в сухарях

Курячі відбивні в сухарях — простий рецепт соковитих, з апетитною хрусткою скоринкою курячих відбивних. Курячі відбивні будуть хорошою альтернативою свинячим і урізноманітнюють ваш стіл. Це смачно! опис приготування: Курячі грудки - справжня швидка допомога на кухні для сучасної господині. Вон...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...