Рецепт Курячі відбивні шматочками
Маленькі і зручні в приготуванні шматочки курочки неймовірно соковиті і смачні. Рецепт простий і не відніме у вас багато часу.
опис приготування:
Куряче м'ясо ріжеться на шматочки, відбивається. Приправляємо сіллю і спеціями, занурюємо в яйце і борошно і смажимо на сковороді. Готово!
- Грудка або філе курки— 500 грам
- яйце— 1 штука
- борошно— 3-4 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
- Масло рослинне— 50 мілілітрів(для смаження)
З грудки знімаємо шкіру. Обережно відокремлюємо м'ясо від кістки.
Куряче філе ріжемо невеликими шматочками.
Кожен шматочок трохи відбиваємо молотком.
солимо, посипаємо спеціями (я використовувала італійські трави).
Яйце з сіллю збовтуємо за допомогою вилки. Кожну відбивну занурюємо спочатку в яйце, потім в борошно.
Викладаємо на розігріту сковороду з маслом і смажимо на середньому вогні.
Обсмажуємо з обох боків до красивої золотистої скоринки.
Подібні рецепти
Курячі котлети шматочками
Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці можна готувати з стегенець або грудки. Грудка більш вишукано поєднується з ананасом, але я люблю і з стегенця — їх не треба відбивати і вони більш соковиті. опис приготування: Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці я часто замовляю в литовськи...
Курячі відбивні в клярі
розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі! опис приготування: Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — го...
Курячі відбивні в сухарях
Курячі відбивні в сухарях — простий рецепт соковитих, з апетитною хрусткою скоринкою курячих відбивних. Курячі відбивні будуть хорошою альтернативою свинячим і урізноманітнюють ваш стіл. Це смачно! опис приготування: Курячі грудки - справжня швидка допомога на кухні для сучасної господині. Вон...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...