Рецепт Ламаджо вірменський

Ламаджо є коржі з начинкою з м'ясного фаршу, лука, зелені і томатної пасти або свіжих томатів. Подають ці коржі гарячими, ось прямо з печі! ділюся рецептом!
опис приготування:
Зараз я розповім вам, як приготувати ламаджо вірменський. Це легке і ситне блюдо для перекушування, як піца. Вони і зовні дуже схожі, але начинка більш ситна, м'ясна. Для коржів потрібно приготувати дріжджове тісто, я готую на швидкодіючих дріжджах, але підійдуть і свіжі, живі. Обов'язково дайте тесту добре підійти, щоб воно збільшилося в розмірах в кілька разів, тоді коржі будуть смачними і м'якими! хай щастить!
- баранина— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1-2 зубчиків
- зелень— За смаком(кріп, Braai, Зелена цибуля, петрушка)
- перець гострий— 0,5 штуки(стручковый)
- Томатна паста— 80 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Вода тепла— 150 мілілітрів
- дріжджі— 4 грами(швидкорозчинні)
- сіль— 0,5 чайних ложки
- борошно— 2-2,5 склянки









Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...