Рецепт Ламаджо вірменський
Ламаджо є коржі з начинкою з м'ясного фаршу, лука, зелені і томатної пасти або свіжих томатів. Подають ці коржі гарячими, ось прямо з печі! ділюся рецептом!
опис приготування:
Зараз я розповім вам, як приготувати ламаджо вірменський. Це легке і ситне блюдо для перекушування, як піца. Вони і зовні дуже схожі, але начинка більш ситна, м'ясна. Для коржів потрібно приготувати дріжджове тісто, я готую на швидкодіючих дріжджах, але підійдуть і свіжі, живі. Обов'язково дайте тесту добре підійти, щоб воно збільшилося в розмірах в кілька разів, тоді коржі будуть смачними і м'якими! хай щастить!
- баранина— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1-2 зубчиків
- зелень— За смаком(кріп, Braai, Зелена цибуля, петрушка)
- перець гострий— 0,5 штуки(стручковый)
- Томатна паста— 80 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Вода тепла— 150 мілілітрів
- дріжджі— 4 грами(швидкорозчинні)
- сіль— 0,5 чайних ложки
- борошно— 2-2,5 склянки
Спочатку приготуйте тісто. Для цього просійте дві склянки борошна, додайте сіль. Дріжджі розчиніть у теплій воді (38-40 градусів) і влийте в борошно, замісіть пластичне м'яке тісто.
Готове тісто накрийте серветкою і приберіть в тепле місце на годинку.
Приготуйте начинку. Для цього з'єднаєте м'ясний фарш з дрібно рубаним луком, часником, зеленню, перцем і сіллю. Додайте томатну пасту. Влітку томатну пасту замініть на свіжі томати без шкірки.
Фарш для ламаджо готовий.
тісто розділи 4 частини, обсяг тесту - розміром з тенісний кульку. Кожен шматочок розкачайте тонко.
Перенесіть на лист пергаменту (я випікала на фользі, так як несподівано закінчився папір).
Начинку розділіть на 4 частини, кожну з яких розподіліть по виноградному з тіста.
Випікайте в гарячій духовці (240 градусів) по 8 хвилин. Готові коржі складіть стопкою і накрийте рушником, так вони повільніше будуть остигати. подавайте гарячими!
Подібні рецепти
Баранина в аерогрилі
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...