Рецепт Лапшевик

Рецепт Лапшевик
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування швидкої запіканки з локшини.

опис приготування:

Лапшевик (або макаронник) - це смачне і абсолютно не складне в приготування блюдо, яке готується за лічені хвилини.

приготування:

Збити яйця і перемішати з попередньо звареними макаронами. Посолити і додати спеції за смаком. Розігріти масло в сковороді і обсмажити дрібно нарізану цибулю і терту моркву до золотисто-коричневого кольору. Обсмажити м'ясний фарш. Змастити іншу сковороду рослинною олією і помістити в неї половину макаронної суміші. Викласти зверху м'ясний фарш з овочами. Потім викласти шар залишилися макаронів. Посипати тертим сиром і випікати в попередньо розігрітій духовці протягом 15 хвилин. При бажанні посипати подрібненою зеленню кропу перед подачею на стіл.


  • предварительно сваренные макароны— За смаком
  • яйця— 1-2 штук
  • велика цибулина— 1 штука
  • м'ясний фарш— За смаком
  • середня морква— 1 штука
  • зелень— За смаком
  • твердого сиру— 100 грам
  • спеції і сіль— За смаком
Лапшевик (або макаронник) - це смачне і абсолютно не складне в приготування блюдо, яке готується за лічені хвилини.

приготування:

Збити яйця і перемішати з попередньо звареними макаронами. Посолити і додати спеції за смаком. Розігріти масло в сковороді і обсмажити дрібно нарізану цибулю і терту моркву до золотисто-коричневого кольору. Обсмажити м'ясний фарш. Змастити іншу сковороду рослинною олією і помістити в неї половину макаронної суміші. Викласти зверху м'ясний фарш з овочами. Потім викласти шар залишилися макаронів. Посипати тертим сиром і випікати в попередньо розігрітій духовці протягом 15 хвилин. При бажанні посипати подрібненою зеленню кропу перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Рецепт рогаликів на маргарині

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...