Рецепт Курячі сердечка з морквою
Всім любителям субпродуктів я хочу запропонувати дуже цікавий рецепт курячих сердечок з морквою, у яких досить незвичайний пряний смак, чимось нагадує страви корейської кухні.
опис приготування:
Це тільки здається, що субпродукти це їжа для людей без фантазії, адже з них важко приготувати що-небудь таке, але на ділі все зовсім не так і, якщо трохи поекспериментувати, то у нас може вийти досить цікаве блюдо. І в цьому рецепт я якраз хочу поділитися з вами одним з таких цікавих страв і розповісти, як приготувати курячі сердечка з морквою, але не прості, а з секретом. Справа в тому, що тут ми будемо використовувати спеції, різні прянощі і оцет, завдяки чому у нас вийде цікавий маринований смак. Так що якщо ви не боїтеся спробувати щось новеньке, то обов'язково приготуйте курячі сердечка з морквою в домашніх умовах, повірте, це блюдо вразить вас.
- сердечка курячі— 500 грам
- морква— 3 штуки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- Оцет винний або яблучний— 300 грам
- Перець запашний горошком— 6 штук
- гвоздика— 3 штуки
- коріандр мелений— 0,5 чайних ложки
- імбир мелений— 0,5 чайних ложки
- обкладинка— 1/4 чайних ложки
- базилік сушений— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перець чилі— 1 штука
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- зелень свіжа— За смаком
Наливаємо на сковороду олію і викладаємо на неї нарізані овочі, додаємо цукор і соєвий соус, смажимо овочі не до готовності, а так, щоб вони були з зубком, потім перекладаємо їх в миску.
Сердечка очищаємо від плівочок, судин і жиру, гарненько промиваємо та нарізаємо соломкою.
Викладаємо сердечка на сковороду, де смажилися овочі, і тушкуємо їх під кришкою, додаємо спеції, прянощі і сіль. Воду вливати не потрібно, тому що сердечка дадуть багато рідини. Як тільки ця рідина випаруватися, наливаємо в сковороду оцет і продовжуємо готувати, поки і він не випарується, тоді додаємо гострий перчик і зелень, перемішуємо і гарненько все прогріваємо.
Перекладаємо сердечка до обсмаженою овочам, перемішуємо все і залишаємо на пару годинок просочитися, а краще на ніч. Ну а вранці вже можна спробувати, що ж у нас вийшло. Смачного!
Подібні рецепти
Чортівня на зиму
Легке в приготуванні, смачна страва для сімейного обіду або вечері. обов'язково приготуйте! опис приготування: Курячі сердечка з цибулею і морквою — це недороге, корисне блюдо. До того ж — готується воно швидко, не вимагає від господині особливих навичок, тому дуже рекомендую спробувати пригот...
Курячі сердечка по Дюканов
Найпростіший і легкий рецепт приготування курячих сердечок - по Дюканов. Він годиться для будь-якого етапу дієти, але ви можете додавати і інші інгредієнти, що не перешкоджають схудненню, наприклад, овочі. опис приготування: Дієтичне страву не обов'язково має бути несмачним. Приготуйте курячі ...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі сердечка по-корейськи
Корейські салати вітаю і готую часто. На очі потрапив рецепт салату з курячими сердечками. Приготувала і сім'я залишилася задоволена. впевнена, що і на святковому столі він буде до речі. ділюся! опис приготування: Кількість спецій ви можете регулювати на свій смак. Також часник можна подрібнит...
Курячі сердечка з гречкою
Ламаєте голову над ідеєю для смачного сімейної вечері? Тоді я можу запропонувати вам дуже простий, цікавий і бюджетний варіант — курячі сердечка з гречкою, зробити таке блюдо простіше простого. опис приготування: Звичайними макаронами і котлетами зараз нікого не здивуєш, тому, коли хочеться чо...