Рецепт Лаймовий пиріг з ожиновим соусом
Рецепт приготування пирога з йогуртом, соком і цедрою лайма і соусом з ожини, води і цукру. Замість ожини в соусі ви також можете використовувати малину чи полуницю.
кількість порцій: 8-10
- йогурт звичайний— 1 Склянка
- рослинна олія— 1/3 склянки
- цукор— 1 Склянка
- вапно— 1 штука(Cedra)
- сік лайма— 0,25 склянки(свіжовичавлений)
- яйце— 2 штуки
- мука— 1 2/3 склянки
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
- сода— 0,5 чайних ложки
- сіль— 1/8 чайних ложки
- ожина— 360 грам(свіжі ягоди на соус)
- вода— 0,25 склянки(на соус)
- цукор— 3 Ст. ложки(на соус)
- сік лайма— 1 Ст. ложка(на соус)
2. Вилити тісто в підготовлену форму і запікати 35-40 хвилин, до верхівки золотисто-коричневого кольору. Дати пирогу охолонути у формі протягом 10 хвилин. За допомогою ножа витягти пиріг з форми на блюдо сервіровки. Якщо ви використовуєте знімну форму, розтиснути боку. В іншому випадку, перевернути пиріг на тарілку, а потім знову перевернути на блюдо. Подавати злегка теплим або кімнатної температури.
3. Зробити ожиновий соус. змішати ожину, воду, цукор і сік лайма в блендері або кухонному комбайні. Перемішати до консистенції пюре.
4. Потім протерти через сито, видалити насіння. Накрити кришкою і поставити в холодильник для охолодження.
5. Цей пиріг добре зберігається на строк до трьох днів, тому ви можете приготувати його заздалегідь, обернути в пластик і зберігати при кімнатній температурі. Соус теж може бути приготований заздалегідь за 3 дня, а також заморожений для майбутнього використання.
Подібні рецепти
Салат з курячою печінкою і помідорами
лаймовий пиріг — це жахливо смачно і в той же час красиво! Якщо ви прагнете не тільки до хорошого смаку їжі, але і бажаєте задовольняти свої естетичні потреби, то цей рецепт для вас! опис приготування: лаймовий пиріг — це дуже смачна і ситна випічка. Готується пиріг досить швидко і легко. Для ...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...