Рецепт Лазанья з баклажанами і помідорами
Лазанья з баклажанами і помідорами — це "; блюдо, виготовлене за мотивами ";. У класичну лазанью баклажани не йдуть, але вони такі смачні, що цілком можна порушити правила заради відмінного смаку.
опис приготування:
Лазанья з баклажанами і помідорами особливо сподобається не строгим вегетаріанцям і всім любителям овочів. відмінне, легке і звичайно ж, корисне блюдо. Якщо ви будете робити лазанью з баклажанами і помідорами влітку, то можна використовувати свіжі помідори. Просто добре їх потім на сковороді з цибулею і морквою. Лазанья виходить велика, для неї краще брати форму, щоб вкладалося 4 листи лазаньї. Кількість соусу додайте, так, щоб останній шар лазаньї був їм покритий повністю. Успіхів і приємного апетиту!
- Тертый кабачок— 2 склянки
- Цибуля— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- морква терта— 1 Склянка
- Помідори у власному соку— 700 грам
- Сир або сир риккотой— 400 грам
- баклажан— 1 штука
- зелень нарізана— 1/2 склянки
- лист лазаньї— 1 штука(упаковка)
- моцарелла tertaya— 2 склянки
- сіль, спеції— За смаком
в сковороду налейте масло и обжарьте лук, чеснок и морковь минуты три, добавьте специи и помидоры в собственном соку.
У мисці змішайте сир, зелень и тертый кабачок, перець.
В форму вылейте половину томатов с морковью, уложите листы лазаньи, на них выложите баклажаны.
На баклажаны выложите половину творога и положите листы лазаньи.
викладіть 1 стакан томатной смеси, снова уложите лист лазаньи, баклажани, сир, листи лазаньї. Залейте все оставшейся томатной смесью и сверху уложите тертую моцареллу.
Накройте лазанью фольгой и отправьте в духовку на 35 хвилин при 170 градусах, потім зніміть фольгу і запікайте ще 25 хвилин до золотистого кольору. Отключите духовку, сбросьте температуру и дайте лазанье дойти 10 хвилин.
Подібні рецепти
Лазанья з баклажанами і грибами
Лечо з баклажанами — традиційне угорське блюдо, мати рецепт якого у власному кулінарному арсеналі — дуже корисно. Чудова овочева закуска, яка не зіпсує навіть святковий стіл. опис приготування: Угорці знають толк в овочевих стравах, і лечо з баклажанами — яскраве тому підтвердження. Всього з д...
Лазанья з куркою і помідорами
Лазанья з куркою і помідорами готується практично за класичним рецептом. Філе курки обсмажується майже до готовності. Помідори можна брати як свіжі, так і консервовані у власному соку. опис приготування: Для приготування лазаньї з куркою і помідорами дуже зручно використовувати консервовані по...
Курячі сердечка з баклажанами
Смачне і просте в приготуванні блюдо. Malokaloriynoe, але ситне. опис приготування: смачне, корисне і недороге дієтичне блюдо приготувати дуже просто. Рекомендую скористатися рецептом приготування курячих сердечок з баклажанами. баклажани, приготовані з курячими сердечками, дуже нагадують за с...
Лагман з баклажанами
Лагман з баклажанами — узбецький суп з локшиною. Пробувала я його в Москві, але готував лагман мій друг, який жив у Ташкенті. Мені здається, що смачніше супу я не їла. Рецепт супу зовсім нескладним. опис приготування: Лагман з баклажанами краще їсти на наступний день, коли всі аромати змішают...
Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі
Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі — страва, повз якого не пройти! Надзвичайно смачним виходить соус, його можна їсти і без м'яса, наприклад, з макаронами, рисом, картопляним пюре. опис приготування: Для любителів м'яса з підливою пропоную рецепт відмінного страви, яке готуєть...