Рецепт Лагман з баклажанами

Рецепт Лагман з баклажанами
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лагман з баклажанами — узбецький суп з локшиною. Пробувала я його в Москві, але готував лагман мій друг, який жив у Ташкенті. Мені здається, що смачніше супу я не їла. Рецепт супу зовсім нескладним.


опис приготування:

Лагман з баклажанами краще їсти на наступний день, коли всі аромати змішаються і вийде щось зовсім чарівне. М'ясо на лагман з баклажанами краще брати без кісток — ягнятину или говядину. Можна лагман з баклажанами готувати на природі. Запах багаття тільки додасть смаку нашому страві, а на природі все смачніше в десять разів. Якщо ви з'їсте відразу всю партію, то лагман можна засипати відразу в суп, а не варити окремо. І ще, якщо немає готового бульйону, залийте просто воду. На мій смак цього цілком достатньо і блюдо буде легше! Успіхів і приємного апетиту!


  • Баранина або яловичина— 500 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Масло оливкове— 1/2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • баклажан— 1 штука
  • помідор— 3 штуки
  • Перець чилі— 2 штуки(за смаком)
  • Картопля— 2 штуки
  • Коріандр подрібнений— 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • паприка— 3/4 чайних ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Braai— 1/2 штуки(пучок)
  • петрушка— 1/2 штуки(пучок)
  • часник— 2 зубчики
  • бульйон— 4 склянки
  • Винний оцет— 1,5 Ст. ложки
  • Лагман— 400 грам
  • сіль, перець— За смаком
Лагман з баклажанами - фото крок 1 підготувати продукти.

Лагман з баклажанами - фото крок 2 Мясо порезать на кусочки и обжарить на разогретом растительном масле.

Лагман з баклажанами - фото крок 3 Поріжте овочі кубиками.

Лагман з баклажанами - фото крок 4 Обжаренное мясо удалите из казана, положите в казан овощи и жарьте 7-8 хвилин.

Лагман з баклажанами - фото крок 5 додайте перець, морква, помідори. гасити 10 хвилин. Потім додайте картоплю, сіль poperčite.

Лагман з баклажанами - фото крок 6 Через три-пять минут добавьте специи, перемешайте хорошо и через две минуты верните в казан мясо.

Лагман з баклажанами - фото крок 7 Влейте бульон и доведите до кипения и варите 45 хвилин на повільному вогні під кришкою.

Лагман з баклажанами - фото крок 8 через 30 минут проверьте достаточно ли жидкости, додайте часник, уберите лавровый лист.

Лагман з баклажанами - фото крок 9 В самом конце добавить уксус, зелень. Зняти з вогню і дати постояти 10 хвилин.

Лагман з баклажанами - фото крок 10 Отдельно отварить лагман и добавить в суп по желанию.

Подібні рецепти

Лагман постный

Ліванський хумус

Хочу предложить очень полезный рецепт приготовления лагмана постного, особливо для тих, хто стежить за фігурою, здоровьем, и правильностью питания. А также всем вегетарианцам и постящимся посвящается! опис приготування: Очень качественный, интересный и простой рецепт лагмана постного, він прип...

Лагман в горщиках

Лагман в горщиках

Лагман - це популярне середньоазіатську блюдо з баранини, овочів і тянутой локшини. Таке блюдо нікого не залишить байдужим! опис приготування: Пропоную Вам рецепт лагмана в горщиках. Приготоване таким чином, це блюдо підкорить Вас своїми смаковими якостями і ароматом! Варто відзначити, що пода...

Курячі сердечка з баклажанами

Курячі сердечка з баклажанами

Смачне і просте в приготуванні блюдо. Malokaloriynoe, але ситне. опис приготування: смачне, корисне і недороге дієтичне блюдо приготувати дуже просто. Рекомендую скористатися рецептом приготування курячих сердечок з баклажанами. баклажани, приготовані з курячими сердечками, дуже нагадують за с...

Лазанья з баклажанами і помідорами

Лазанья з баклажанами і помідорами

Лазанья з баклажанами і помідорами — це "; блюдо, виготовлене за мотивами ";. У класичну лазанью баклажани не йдуть, але вони такі смачні, що цілком можна порушити правила заради відмінного смаку. опис приготування: Лазанья з баклажанами і помідорами особливо сподобається не строгим вегетаріа...

Лечо з баклажанами і помідорами

Лечо з баклажанами і помідорами

Лечо з баклажанами — традиційне угорське блюдо, мати рецепт якого у власному кулінарному арсеналі — дуже корисно. Чудова овочева закуска, яка не зіпсує навіть святковий стіл. опис приготування: Угорці знають толк в овочевих стравах, і лечо з баклажанами — яскраве тому підтвердження. Всього з д...