Рецепт Лагман з баклажанами
Лагман з баклажанами — узбецький суп з локшиною. Пробувала я його в Москві, але готував лагман мій друг, який жив у Ташкенті. Мені здається, що смачніше супу я не їла. Рецепт супу зовсім нескладним.
опис приготування:
Лагман з баклажанами краще їсти на наступний день, коли всі аромати змішаються і вийде щось зовсім чарівне. М'ясо на лагман з баклажанами краще брати без кісток — ягнятину или говядину. Можна лагман з баклажанами готувати на природі. Запах багаття тільки додасть смаку нашому страві, а на природі все смачніше в десять разів. Якщо ви з'їсте відразу всю партію, то лагман можна засипати відразу в суп, а не варити окремо. І ще, якщо немає готового бульйону, залийте просто воду. На мій смак цього цілком достатньо і блюдо буде легше! Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина або яловичина— 500 грам
- Цибуля— 2 штуки
- Масло оливкове— 1/2 штуки
- морква— 2 штуки
- баклажан— 1 штука
- помідор— 3 штуки
- Перець чилі— 2 штуки(за смаком)
- Картопля— 2 штуки
- Коріандр подрібнений— 1/2 чайних ложки
- Чорний перець— 1/2 чайних ложки
- паприка— 3/4 чайних ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- Braai— 1/2 штуки(пучок)
- петрушка— 1/2 штуки(пучок)
- часник— 2 зубчики
- бульйон— 4 склянки
- Винний оцет— 1,5 Ст. ложки
- Лагман— 400 грам
- сіль, перець— За смаком
Мясо порезать на кусочки и обжарить на разогретом растительном масле.
Поріжте овочі кубиками.
Обжаренное мясо удалите из казана, положите в казан овощи и жарьте 7-8 хвилин.
додайте перець, морква, помідори. гасити 10 хвилин. Потім додайте картоплю, сіль poperčite.
Через три-пять минут добавьте специи, перемешайте хорошо и через две минуты верните в казан мясо.
Влейте бульон и доведите до кипения и варите 45 хвилин на повільному вогні під кришкою.
через 30 минут проверьте достаточно ли жидкости, додайте часник, уберите лавровый лист.
В самом конце добавить уксус, зелень. Зняти з вогню і дати постояти 10 хвилин.
Отдельно отварить лагман и добавить в суп по желанию.
Подібні рецепти
Ліванський хумус
Хочу предложить очень полезный рецепт приготовления лагмана постного, особливо для тих, хто стежить за фігурою, здоровьем, и правильностью питания. А также всем вегетарианцам и постящимся посвящается! опис приготування: Очень качественный, интересный и простой рецепт лагмана постного, він прип...
Лагман в горщиках
Лагман - це популярне середньоазіатську блюдо з баранини, овочів і тянутой локшини. Таке блюдо нікого не залишить байдужим! опис приготування: Пропоную Вам рецепт лагмана в горщиках. Приготоване таким чином, це блюдо підкорить Вас своїми смаковими якостями і ароматом! Варто відзначити, що пода...
Курячі сердечка з баклажанами
Смачне і просте в приготуванні блюдо. Malokaloriynoe, але ситне. опис приготування: смачне, корисне і недороге дієтичне блюдо приготувати дуже просто. Рекомендую скористатися рецептом приготування курячих сердечок з баклажанами. баклажани, приготовані з курячими сердечками, дуже нагадують за с...
Лазанья з баклажанами і помідорами
Лазанья з баклажанами і помідорами — це "; блюдо, виготовлене за мотивами ";. У класичну лазанью баклажани не йдуть, але вони такі смачні, що цілком можна порушити правила заради відмінного смаку. опис приготування: Лазанья з баклажанами і помідорами особливо сподобається не строгим вегетаріа...
Лечо з баклажанами і помідорами
Лечо з баклажанами — традиційне угорське блюдо, мати рецепт якого у власному кулінарному арсеналі — дуже корисно. Чудова овочева закуска, яка не зіпсує навіть святковий стіл. опис приготування: Угорці знають толк в овочевих стравах, і лечо з баклажанами — яскраве тому підтвердження. Всього з д...