Рецепт Лечо з баклажанами і помідорами

Рецепт Лечо з баклажанами і помідорами
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лечо з баклажанами — традиційне угорське блюдо, мати рецепт якого у власному кулінарному арсеналі — дуже корисно. Чудова овочева закуска, яка не зіпсує навіть святковий стіл.

опис приготування:

Угорці знають толк в овочевих стравах, і лечо з баклажанами — яскраве тому підтвердження. Всього з декількох овочів угорці готують дуже смачну, соковиту і апетитну закуску, яку можна їсти просто так (з хлібом, наприклад), можна подавати з гарніром (наприклад, з рисом — вийде цілком гідне овочеве блюдо), а можна і зовсім консервувати на зиму. рецепт, при цьому, дуже простий і зрозумілий, а інгредієнти — доступні і дешеві.

  • баклажани— 2-3 штук
  • Цибуля— 2 штуки
  • помідори— 1 кілограм
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Перець солодкий— 2-3 штук
  • Рослинна олія— 1/2 склянки
  • сіль, перець— — За смаком
Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 1 складові.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 2 Підготувати всі інгредієнти краще заздалегідь — лечо готується швидко, тому в процесі приготування нарізати інші інгредієнти ви можете не встигнути. Отже, перець очистимо від насіння і мембран, наріжемо великим кубиком.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 3 З помідорами чинимо так: розрізаємо їх навпіл, одну частину нарізаємо кубиками, з іншої частини віджимаємо томатний сік.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 4 Цибулю нарізаємо тонкою соломкою.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 5 Баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо великими кубиками.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 6 У сковороді розігріваємо трохи олії, кладемо туди баклажани і обсмажуємо їх 10 хвилин на середньому вогні. Потім додаємо цибулю і, помішуючи, готуємо ще близько 10 хвилин.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 7 Потім додаємо перець, продовжуємо готувати до м'якості перцю.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 8 Коли перець стане м'яким — знижуємо вогонь до середньо-слабкої, додаємо в сковороду м'якоть помідорів і видавлений (або дрібно натертий) часник. перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 9 Через зазначений час додаємо в сковороду томатний сік і тушкуємо ще 15 хвилин.

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 10 Об'єктив, безумовно, є. Подавайте його або як окрему закуску…

Лечо з баклажанами і помідорами - фото крок 11 …або з гарніром, як овочеве блюдо. Смачного!

Подібні рецепти

Лечо з помідорами і огірками

Торт «Київський»

просто, доступно і стане в нагоді завжди — лечо з помідорами і огірками. Лечо виходить ароматне і смачне, злегка солодкувате. Неодмінно зверніть увагу на рецепт, результат вас приємно здивує! опис приготування: Лечо з помідорами і огірками стане прекрасним різноманітністю вашого зимового раціо...

Лазанья з баклажанами і помідорами

Лазанья з баклажанами і помідорами

Лазанья з баклажанами і помідорами — це "; блюдо, виготовлене за мотивами ";. У класичну лазанью баклажани не йдуть, але вони такі смачні, що цілком можна порушити правила заради відмінного смаку. опис приготування: Лазанья з баклажанами і помідорами особливо сподобається не строгим вегетаріа...

Лечо з баклажанів

Лечо з баклажанів

Лечо з баклажанів — моя улюблена варіація цього блюда. Зробити його зовсім просто, а інгредієнти можна додавати за смаком та уподобаннями. Приготоване за цим рецептом лечо можна консервувати. опис приготування: Лечо прийшло до нас з Угорщини. Класичний рецепт має на увазі обов'язкову присутніс...

Лечо з перцю та помідорів з часником

Лечо з перцю та помідорів з часником

Ароматне і пікантне лечо з перцю і помідорів з часником - це смачна заготівля на зиму, яка порадує своїм смаком і простотою приготування. опис приготування: Перевірений і смачний рецепт приготування лечо з перцю і помідорів з часником займе почесне місце у вашій коморі. З стиглих і ароматних о...

Лечо з болгарського перцю

Лечо з болгарського перцю

Коли в холодильнику багато овочів, грамотно змішавши їх, можна приготувати лечо. Мій улюблений рецепт — це лечо з болгарського перцю. Виходить дуже соковито і ароматно. опис приготування: Лечо з болгарського перцю, всупереч назві, є не болгарським, а угорським національним блюдом. У цьому реце...