Рецепт Лазанья з кабачків в мультиварці
Можна приготувати лазанью з кабачків в мультиварці, це займає трохи більше часу, але зате можна скористатися функцією "; відкладений старт" і отримати тепле блюдо до потрібного часу.
опис приготування:
Лазанью з кабачків в мультиварці можна готувати швидше. Спочатку на годину включите режим "; Гасіння ";, а потім ще на півгодини режим "; Випічка ";. Шари в лазіння можна укладати у вільному порядку, аби вони рівномірно чергувалися. Верх зазвичай щедро заливається соусом і посипається сиром. При боргом приготуванні сир краще викласти на лазанью за 20 хвилин до готовності. У рецепті використовується магазинний білий соус, але вам може підійти класичний соус "; Бешамель ";. Успіхів і приємного апетиту!
- листи лазаньї— 600 грам
- гриби— 230 грам
- Кабачок— 2 штуки
- помідори— 2 штуки
- Рікотта або сир— 400 грам
- Сир "; Моцарелла" — 150 грам
- & Quot; Пармезан" тертий— 3/4 склянки
- спеції— За смаком
- білий соус— 400 грам(можна "; Бешамель ";)
- Бульйон або вода— 3/4 склянки
- Філе вареної курки— 350-400 грам
кабачки, помідори, гриби поріжте. Дрібно поріжте філе курки, змішайте його з білим соусом, спеціями і бульйоном. В іншій мисці змішайте сир, сири (залиште половину & quot; пармезану" і & Quot; Mocarellu" на посипання лазаньї), яйце і спеції.
У мультиварку укладіть в три шари спочатку білий соус, на нього листи лазаньї, суміш сирів, половину овочів і повторіть все знову.
Верхнім шаром будуть листи лазаньї, политі білим соусом.
Поставте режим "; повільна варіння" протягом трьох годин, потім посипте сиром, що залишився і включіть ще на півгодини в режимі "; випічка ";.
Смачного!
Подібні рецепти
Котлета по-іссетскі
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья в мультиварці
захотілося лазаньї, але не хочеться весь день стояти біля плити? є рішення — використовуйте мультиварку! Чудо-піч допоможе вам швидко і легко приготувати смачну справжню лазанью. опис приготування: лазанья — традиційне блюдо італійської кухні. Лазанью почали готувати в місті Болонья, але незаб...
Лечо з кабачків
Смачна закусочка до вашого столу. Лечо з кабачків підходить до будь-якого гарніру. Я вважаю за краще його вживати, як самостійну страву. опис приготування: Нижче наведена покрокова інструкція, як приготувати лечо з кабачків в домашніх умовах. Даних в рецепті інгредієнтів вистачить ,щоб закатат...
Човники з кабачків з овочами
От скажіть мені, ну хто ж не любить молоденькі кабачки? А якщо вони, на додачу, фаршировані овочами? Ну просто чудо, як смачно! До того ж, такі кабачки відмінно виглядають на святковому столі! опис приготування: Це класичний рецепт приготування човників з кабачків з овочами. Все що вам потрібн...
Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...