Рецепт Лазанья в мультиварці

Рецепт Лазанья в мультиварці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
захотілося лазаньї, але не хочеться весь день стояти біля плити? є рішення — використовуйте мультиварку! Чудо-піч допоможе вам швидко і легко приготувати смачну справжню лазанью.

опис приготування:

лазанья — традиційне блюдо італійської кухні. Лазанью почали готувати в місті Болонья, але незабаром блюдо це розійшлося по всій Італії, а потім і по всій Європі. сьогодні лазіння — улюблене блюдо багатьох росіян. Я розповім вам, як приготувати лазанью в мультиварці, тим самим заощадивши час і сили. Ну а результат вас приємно здивує!

1. Готуємо м'ясний соус для начинки.

На гарячу сковороду налийте олію і викладіть дрібно нашатковану цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додайте фарш і обсмажуйте протягом 10 хвилин. Потім додайте томатну пасту (якщо потрібно, додайте трохи води), сіль, петрушку і спеції. Готовий соус зніміть з плити.

2. Готуємо соус бешамель.

У невеликій каструльці розтопіть вершкове масло. додайте борошно (постійно помішуйте!). Через пару хвилин влийте молоко. варіть 3-4 хвилини, помішуючи. Коли соус загусне, зніміть каструльку з плити і введіть яйця, сіль, перець і половину тертого сиру (дуже важливо постійно заважати соус в процесі приготування, щоб не з'явилися грудочки).

3. готуємо лазанью.

У чашу мультиварки налийте трохи соусу бешамель. Зверху покладіть пару листів для лазаньї (їх можна ламати на шматочки). На аркуші викладіть частина м'ясного фаршу, трохи бешамель і тертого сиру. Продовжуйте викладати шари в тому ж порядку. Зверху засипте лазанью тертим сиром. Виберіть режим "; Випічка" і встановіть таймер на 1 час. Після сигналу про закінчення програми відкрийте кришку. лазанья готова! Смачного!


  • фарш— 500 грам
  • Цибуля— 80 грам
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • Томатна паста— 10 Ст. ложок
  • Листи для лазаньї— 200 грам
  • сир— 150 грам(Лучше всего использовать пармезан или другие сорта твердого сыра. 70 грамм сыра пойдет в соус бешамель, все інше — в саму лазанью.)
  • сушена петрушка— 1 Ст. ложка
  • сіль, спеції— — За смаком
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • молоко— 1,5 склянки
  • яйця— 2 штуки
лазанья — традиційне блюдо італійської кухні. Лазанью почали готувати в місті Болонья, але незабаром блюдо це розійшлося по всій Італії, а потім і по всій Європі. сьогодні лазіння — улюблене блюдо багатьох росіян. Я розповім вам, як приготувати лазанью в мультиварці, тим самим заощадивши час і сили. Ну а результат вас приємно здивує!

1. Готуємо м'ясний соус для начинки.

На гарячу сковороду налийте олію і викладіть дрібно нашатковану цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додайте фарш і обсмажуйте протягом 10 хвилин. Потім додайте томатну пасту (якщо потрібно, додайте трохи води), сіль, петрушку і спеції. Готовий соус зніміть з плити.

2. Готуємо соус бешамель.

У невеликій каструльці розтопіть вершкове масло. додайте борошно (постійно помішуйте!). Через пару хвилин влийте молоко. варіть 3-4 хвилини, помішуючи. Коли соус загусне, зніміть каструльку з плити і введіть яйця, сіль, перець і половину тертого сиру (дуже важливо постійно заважати соус в процесі приготування, щоб не з'явилися грудочки).

3. готуємо лазанью.

У чашу мультиварки налийте трохи соусу бешамель. Зверху покладіть пару листів для лазаньї (їх можна ламати на шматочки). На аркуші викладіть частина м'ясного фаршу, трохи бешамель і тертого сиру. Продовжуйте викладати шари в тому ж порядку. Зверху засипте лазанью тертим сиром. Виберіть режим "; Випічка" і встановіть таймер на 1 час. Після сигналу про закінчення програми відкрийте кришку. лазанья готова! Смачного!


Подібні рецепти

Лазанья з кабачків в мультиварці

Лазанья з лаваша в мультиварці

Можна приготувати лазанью з кабачків в мультиварці, це займає трохи більше часу, але зате можна скористатися функцією "; відкладений старт" і отримати тепле блюдо до потрібного часу. опис приготування: Лазанью з кабачків в мультиварці можна готувати швидше. Спочатку на годину включите режим "...

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...