Рецепт Лазанья в мультиварці
захотілося лазаньї, але не хочеться весь день стояти біля плити? є рішення — використовуйте мультиварку! Чудо-піч допоможе вам швидко і легко приготувати смачну справжню лазанью.
опис приготування:
лазанья — традиційне блюдо італійської кухні. Лазанью почали готувати в місті Болонья, але незабаром блюдо це розійшлося по всій Італії, а потім і по всій Європі. сьогодні лазіння — улюблене блюдо багатьох росіян. Я розповім вам, як приготувати лазанью в мультиварці, тим самим заощадивши час і сили. Ну а результат вас приємно здивує!
1. Готуємо м'ясний соус для начинки.
На гарячу сковороду налийте олію і викладіть дрібно нашатковану цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додайте фарш і обсмажуйте протягом 10 хвилин. Потім додайте томатну пасту (якщо потрібно, додайте трохи води), сіль, петрушку і спеції. Готовий соус зніміть з плити.
2. Готуємо соус бешамель.
У невеликій каструльці розтопіть вершкове масло. додайте борошно (постійно помішуйте!). Через пару хвилин влийте молоко. варіть 3-4 хвилини, помішуючи. Коли соус загусне, зніміть каструльку з плити і введіть яйця, сіль, перець і половину тертого сиру (дуже важливо постійно заважати соус в процесі приготування, щоб не з'явилися грудочки).
3. готуємо лазанью.
У чашу мультиварки налийте трохи соусу бешамель. Зверху покладіть пару листів для лазаньї (їх можна ламати на шматочки). На аркуші викладіть частина м'ясного фаршу, трохи бешамель і тертого сиру. Продовжуйте викладати шари в тому ж порядку. Зверху засипте лазанью тертим сиром. Виберіть режим "; Випічка" і встановіть таймер на 1 час. Після сигналу про закінчення програми відкрийте кришку. лазанья готова! Смачного!
- фарш— 500 грам
- Цибуля— 80 грам
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- Томатна паста— 10 Ст. ложок
- Листи для лазаньї— 200 грам
- сир— 150 грам(Лучше всего использовать пармезан или другие сорта твердого сыра. 70 грамм сыра пойдет в соус бешамель, все інше — в саму лазанью.)
- сушена петрушка— 1 Ст. ложка
- сіль, спеції— — За смаком
- борошно— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- молоко— 1,5 склянки
- яйця— 2 штуки
1. Готуємо м'ясний соус для начинки.
На гарячу сковороду налийте олію і викладіть дрібно нашатковану цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додайте фарш і обсмажуйте протягом 10 хвилин. Потім додайте томатну пасту (якщо потрібно, додайте трохи води), сіль, петрушку і спеції. Готовий соус зніміть з плити.
2. Готуємо соус бешамель.
У невеликій каструльці розтопіть вершкове масло. додайте борошно (постійно помішуйте!). Через пару хвилин влийте молоко. варіть 3-4 хвилини, помішуючи. Коли соус загусне, зніміть каструльку з плити і введіть яйця, сіль, перець і половину тертого сиру (дуже важливо постійно заважати соус в процесі приготування, щоб не з'явилися грудочки).
3. готуємо лазанью.
У чашу мультиварки налийте трохи соусу бешамель. Зверху покладіть пару листів для лазаньї (їх можна ламати на шматочки). На аркуші викладіть частина м'ясного фаршу, трохи бешамель і тертого сиру. Продовжуйте викладати шари в тому ж порядку. Зверху засипте лазанью тертим сиром. Виберіть режим "; Випічка" і встановіть таймер на 1 час. Після сигналу про закінчення програми відкрийте кришку. лазанья готова! Смачного!
Подібні рецепти
Лазанья з лаваша в мультиварці
Можна приготувати лазанью з кабачків в мультиварці, це займає трохи більше часу, але зате можна скористатися функцією "; відкладений старт" і отримати тепле блюдо до потрібного часу. опис приготування: Лазанью з кабачків в мультиварці можна готувати швидше. Спочатку на годину включите режим "...
Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...