Рецепт Курячі шлунки в вершковому соусі
Сьогодні купити субпродукти не складає труднощів, куди складніше їх приготувати, адже це завжди час. наприклад, курячі шлунки в вершковому соусі готуються близько 2 годин, але виходять чудовими.
опис приготування:
У народі їх називають курячі "; пупки ";, багато їх люблять, але як приготувати курячі шлунки в вершковому соусі правильно, знають далеко не всі. По суті, це м'язова маса, багата білком, але готуються шлунки близько 1,5 годин. Попередньо їх варто проварити, а потім обсмажити і згасити у вершковому соусі.
- курячі шлунки— 700 грам
- вершки— 100 грам
- Цибуля— 1 штук
- морква— 1 штука
- Рослинна олія— 100 грам
- борошно— 2-3 Щепоток
- Сіль і спеції— За смаком
2. Заливаємо їх холодною водою і ставимо на вогонь.
3. Доводимо до кипіння, не забуваючи знімати піну. Після закипання варимо шлунки близько 40 хвилин на слабкому вогні.
4. Коли вони будуть м'якими, це скаже про їх готовності. Дістаємо шлунки окремо від бульйону, приступаємо до приготування соусу.
5. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору.
6. В кінці додаємо вершки і тушкуємо близько 3 хвилин.
7. Окремо обсмажуємо наші шлунки (додайте в кінці смаження пару пучок борошна), а після відправляємо їх до соусу і тушкуємо ще 10 хвилин, постійно помішуючи.
8. Завдяки борошні соус стане густим, як тільки він почне "; братися" до сковороди, він готовий.
9. Подавайте курячі шлунки в вершковому соусі з будь-яким гарніром в гарячому вигляді.
Подібні рецепти
Начинка для млинців з яблук
Відмінною заміною свинині та яловичині служить куряче м'ясо. Це для тих, хто воліє низькокалорійні страви. Однак не варто забувати і про субпродуктах, які також смачні і корисні. опис приготування: курячі шлунки, приготовані в соєвому соусі, мають пікантний смак. Готову страву приємно здивує ...
Курячі стегна в вершковому соусі
Щось все купую курячу грудку та філе, а про інших частинах забула. Цього разу взяла стегна. І вирішила знайти нове блюдо. Чи не занадто складне й оригінальне. Це у мене вийшло. уважно читайте! опис приготування: У покрокової інструкції я описала, як приготувати курячі стегна в вершковому соусі...
Курячі ніжки в вершковому соусі
Навіть якщо ви не любите саму курку, то обов'язково вам повинні сподобатися курячі ніжки. Їх обожнюють все, особливо якщо вони дуже хрусткі з запеченої скоринкою і ароматним соусом. опис приготування: Пропонований мною рецепт повинен сподобатися тим, хто не рівно дихає до простих у приготуванн...
Курячі сердечка в вершковому соусі
смачне, недороге і корисне блюдо на обід або вечерю. опис приготування: У моїй родині всі люблять курячі сердечка в будь-якому вигляді. Хочу поділитися з вами рецептом приготування курячих сердечок в вершковому соусі. Це смачно, це просто і це корисно! Гарнір до цієї страви може бути будь-який...
Курячі тефтелі у вершковому соусі
Вашій увазі рецепт приготування курячих тефтелей в вершковому соусі, — на диво соковиті, ніжні і смачні, а до того ж ще і малокалорійні і економні. словом, оригінально і універсально — раджу! опис приготування: Курячі тефтелі у вершковому соусі в домашніх умовах у вас вийдуть нітрохи не гірше ...