Рецепт Курячі шлунки в вершковому соусі

Рецепт Курячі шлунки в вершковому соусі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні купити субпродукти не складає труднощів, куди складніше їх приготувати, адже це завжди час. наприклад, курячі шлунки в вершковому соусі готуються близько 2 годин, але виходять чудовими.

опис приготування:

У народі їх називають курячі "; пупки ";, багато їх люблять, але як приготувати курячі шлунки в вершковому соусі правильно, знають далеко не всі. По суті, це м'язова маса, багата білком, але готуються шлунки близько 1,5 годин. Попередньо їх варто проварити, а потім обсмажити і згасити у вершковому соусі.

  • курячі шлунки— 700 грам
  • вершки— 100 грам
  • Цибуля— 1  штук
  • морква— 1 штука
  • Рослинна олія— 100  грам
  • борошно— 2-3 Щепоток
  • Сіль і спеції— За смаком
Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 1 1. Курячі шлунки попередньо слід добре промити. Можна розрізати їх на навпіл, але під час варіння і гасіння вони зменшаться і так.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 2 2. Заливаємо їх холодною водою і ставимо на вогонь.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 3 3. Доводимо до кипіння, не забуваючи знімати піну. Після закипання варимо шлунки близько 40 хвилин на слабкому вогні.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 4 4. Коли вони будуть м'якими, це скаже про їх готовності. Дістаємо шлунки окремо від бульйону, приступаємо до приготування соусу.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 5 5. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 6 6. В кінці додаємо вершки і тушкуємо близько 3 хвилин.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 7 7. Окремо обсмажуємо наші шлунки (додайте в кінці смаження пару пучок борошна), а після відправляємо їх до соусу і тушкуємо ще 10 хвилин, постійно помішуючи.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 8 8. Завдяки борошні соус стане густим, як тільки він почне "; братися" до сковороди, він готовий.

Курячі шлунки в вершковому соусі - фото крок 9 9. Подавайте курячі шлунки в вершковому соусі з будь-яким гарніром в гарячому вигляді.

Подібні рецепти

Курячі шлунки в соєвому соусі

Начинка для млинців з яблук

Відмінною заміною свинині та яловичині служить куряче м'ясо. Це для тих, хто воліє низькокалорійні страви. Однак не варто забувати і про субпродуктах, які також смачні і корисні. опис приготування: курячі шлунки, приготовані в соєвому соусі, мають пікантний смак. Готову страву приємно здивує ...

Курячі стегна в вершковому соусі

Курячі стегна в вершковому соусі

Щось все купую курячу грудку та філе, а про інших частинах забула. Цього разу взяла стегна. І вирішила знайти нове блюдо. Чи не занадто складне й оригінальне. Це у мене вийшло. уважно читайте! опис приготування: У покрокової інструкції я описала, як приготувати курячі стегна в вершковому соусі...

Курячі ніжки в вершковому соусі

Курячі ніжки в вершковому соусі

Навіть якщо ви не любите саму курку, то обов'язково вам повинні сподобатися курячі ніжки. Їх обожнюють все, особливо якщо вони дуже хрусткі з запеченої скоринкою і ароматним соусом. опис приготування: Пропонований мною рецепт повинен сподобатися тим, хто не рівно дихає до простих у приготуванн...

Курячі сердечка в вершковому соусі

Курячі сердечка в вершковому соусі

смачне, недороге і корисне блюдо на обід або вечерю. опис приготування: У моїй родині всі люблять курячі сердечка в будь-якому вигляді. Хочу поділитися з вами рецептом приготування курячих сердечок в вершковому соусі. Це смачно, це просто і це корисно! Гарнір до цієї страви може бути будь-який...

Курячі тефтелі у вершковому соусі

Курячі тефтелі у вершковому соусі

Вашій увазі рецепт приготування курячих тефтелей в вершковому соусі, — на диво соковиті, ніжні і смачні, а до того ж ще і малокалорійні і економні. словом, оригінально і універсально — раджу! опис приготування: Курячі тефтелі у вершковому соусі в домашніх умовах у вас вийдуть нітрохи не гірше ...