Рецепт Лазанья з артишоком і шпинатом
Рецепт приготування лазаньї з артишоком і шпинатом. Спробуйте - і ви назавжди станете шанувальником лазаньї.
опис приготування:
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Скропити форму для випічки харчовим спреєм.
Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Додати листи лазаньї і варити 8 — 10 хвилин; воду злити.
Скропити велику неглибоку сковороду харчовим спреєм і розігріти на середньо високому вогні. Підсмажити цибулю і часник протягом 3 хвилин, або поки цибуля не стане м'яким з хрусткою скоринкою. Додати розмарин і бульйон, довести до кипіння. Додати артишоки і шпинат, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 5 хвилин. Додати соус для макаронів.
викласти 1 / 4 суміші з артишоків в підготовлену форму для випічки; зверху - 3 листи лазаньї. посипати 3 / 4 склянки сиру моцарелла. Повторити шари ще 2 рази, закінчуючи артишоком і сиром моцарелла. Посипати зверху фета.
Випікати під кришкою 40 хвилин. Відкрити і запікати ще 15 хвилин або поки гаряче і свіже. дайте постояти 10 хвилин.
- харчовий спрей— 1 частина
- сирих листів лазаньї— 9 штук
- цибулина, нарізана— 1 штука
- зубчики часнику, нарізаних— 4 штуки
- банку овочевого бульйону— 1 штука
- нарізаного свіжого розмарину— 1 Ст. ложка
- Банк marinovannиh артишок, підсушених і нарізаних— 1 штука
- упаковка замороженого нарізаного шпинату, розталого, висушені— 1 штука
- банку томатного соусу для макаронів— 1 штука
- тертого сыра моцарелла— 3 склянки
- упаковка подрібнених зелені і зубчиків фета— 1 штука
Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Додати листи лазаньї і варити 8 — 10 хвилин; воду злити.
Скропити велику неглибоку сковороду харчовим спреєм і розігріти на середньо високому вогні. Підсмажити цибулю і часник протягом 3 хвилин, або поки цибуля не стане м'яким з хрусткою скоринкою. Додати розмарин і бульйон, довести до кипіння. Додати артишоки і шпинат, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 5 хвилин. Додати соус для макаронів.
викласти 1 / 4 суміші з артишоків в підготовлену форму для випічки; зверху - 3 листи лазаньї. посипати 3 / 4 склянки сиру моцарелла. Повторити шари ще 2 рази, закінчуючи артишоком і сиром моцарелла. Посипати зверху фета.
Випікати під кришкою 40 хвилин. Відкрити і запікати ще 15 хвилин або поки гаряче і свіже. дайте постояти 10 хвилин.
Подібні рецепти
Тушкована капуста під соусом
Рецепт приготування лазаньї з білими грибами, цибулею, часником, шпинатом, помідорами, рикоттой, сиром Пармезан, bazilikom і Motsarelloy. опис приготування: лазанья, приготована в медленноварке, нічим не відрізняється від лазаньї, приготовленої в духовці. Вона включає ті ж інгредієнти, ті ж ша...
Лазанья з куркою, грибами і шпинатом
Рецепт лазаньї з куркою і соусом бешамель з грибів, лука, часнику і шпинату. Традиційне італійське блюдо. опис приготування: Лазанья - неймовірно смачне, апетитне і ситне блюдо, їм можна нагодувати цілу сім'ю. Рецепт лазаньї з куркою передбачає використання як покупних пластин локшини, так і в...
Лазанья со шпинатом и сыром
Лазанья со шпинатом и сыром — коронное блюдо моей сестрицы, иногда она заменяет шпинат щавелем, а иногда даже консервированным щавелем. Я очень приветствую легкие, нежные блюда для женских посиделок. опис приготування: Лазанья со шпинатом и сыром имеет очень нежный приятный вкус, оттененный сп...
Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...