Рецепт Лазанья з артишоком і шпинатом

Рецепт Лазанья з артишоком і шпинатом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування лазаньї з артишоком і шпинатом. Спробуйте - і ви назавжди станете шанувальником лазаньї.

опис приготування:

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Скропити форму для випічки харчовим спреєм.

Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Додати листи лазаньї і варити 8 — 10 хвилин; воду злити.

Скропити велику неглибоку сковороду харчовим спреєм і розігріти на середньо високому вогні. Підсмажити цибулю і часник протягом 3 хвилин, або поки цибуля не стане м'яким з хрусткою скоринкою. Додати розмарин і бульйон, довести до кипіння. Додати артишоки і шпинат, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 5 хвилин. Додати соус для макаронів.

викласти 1 / 4 суміші з артишоків в підготовлену форму для випічки; зверху - 3 листи лазаньї. посипати 3 / 4 склянки сиру моцарелла. Повторити шари ще 2 рази, закінчуючи артишоком і сиром моцарелла. Посипати зверху фета.

Випікати під кришкою 40 хвилин. Відкрити і запікати ще 15 хвилин або поки гаряче і свіже. дайте постояти 10 хвилин.


  • харчовий спрей— 1 частина
  • сирих листів лазаньї— 9 штук
  • цибулина, нарізана— 1 штука
  • зубчики часнику, нарізаних— 4 штуки
  • банку овочевого бульйону— 1 штука
  • нарізаного свіжого розмарину— 1 Ст. ложка
  • Банк marinovannиh артишок, підсушених і нарізаних— 1 штука
  • упаковка замороженого нарізаного шпинату, розталого, висушені— 1 штука
  • банку томатного соусу для макаронів— 1 штука
  • тертого сыра моцарелла— 3 склянки
  • упаковка подрібнених зелені і зубчиків фета— 1 штука
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Скропити форму для випічки харчовим спреєм.

Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Додати листи лазаньї і варити 8 — 10 хвилин; воду злити.

Скропити велику неглибоку сковороду харчовим спреєм і розігріти на середньо високому вогні. Підсмажити цибулю і часник протягом 3 хвилин, або поки цибуля не стане м'яким з хрусткою скоринкою. Додати розмарин і бульйон, довести до кипіння. Додати артишоки і шпинат, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 5 хвилин. Додати соус для макаронів.

викласти 1 / 4 суміші з артишоків в підготовлену форму для випічки; зверху - 3 листи лазаньї. посипати 3 / 4 склянки сиру моцарелла. Повторити шари ще 2 рази, закінчуючи артишоком і сиром моцарелла. Посипати зверху фета.

Випікати під кришкою 40 хвилин. Відкрити і запікати ще 15 хвилин або поки гаряче і свіже. дайте постояти 10 хвилин.


Подібні рецепти

Лазанья з грибами і шпинатом

Тушкована капуста під соусом

Рецепт приготування лазаньї з білими грибами, цибулею, часником, шпинатом, помідорами, рикоттой, сиром Пармезан, bazilikom і Motsarelloy. опис приготування: лазанья, приготована в медленноварке, нічим не відрізняється від лазаньї, приготовленої в духовці. Вона включає ті ж інгредієнти, ті ж ша...

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом

Рецепт лазаньї з куркою і соусом бешамель з грибів, лука, часнику і шпинату. Традиційне італійське блюдо. опис приготування: Лазанья - неймовірно смачне, апетитне і ситне блюдо, їм можна нагодувати цілу сім'ю. Рецепт лазаньї з куркою передбачає використання як покупних пластин локшини, так і в...

Лазанья со шпинатом и сыром

Лазанья со шпинатом и сыром

Лазанья со шпинатом и сыром — коронное блюдо моей сестрицы, иногда она заменяет шпинат щавелем, а иногда даже консервированным щавелем. Я очень приветствую легкие, нежные блюда для женских посиделок. опис приготування: Лазанья со шпинатом и сыром имеет очень нежный приятный вкус, оттененный сп...

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...