Рецепт Лазанья з тунцем
Люблю я такі страви, в яких можна міняти якісь інгредієнти. І вони від цього не страждають, а просто беруть новий смак. І в моїй родині вони розходяться на ура. наприклад, люблю лазанью з тунцем!
опис приготування:
Подібних гарячих страв в італійській кухні представлено дуже велика кількість. Я взагалі вважаю, що це сама варіативна кухня світу, тому вона так популярна. У свій рецепт я описала, як приготувати лазанью з тунцем. Для лазаньї існує так багато начинок, але сьогодні ми зробимо це легендарне блюдо з ще однією, рибної. Виходить дуже ніжно і ситно.
- тунець консервований— 300 грам
- Болгарський перець зелений— 0,25 штуки
- селера— 1 штука(стебло)
- листи лазаньї— 6 штук
- молоко— 2 склянки
- тертий сир— 1,5 склянки
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- вершки 35% — 4 Ст. ложки
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- борошно— 2 Ст. ложки
- часник— 4 зубчики
- петрушка сушена— За смаком
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
Селера і перець помийте, дрібно наріжте їх. Додайте в сковороду.
З тунця злийте воду. Додайте його на сковороду, розім'явши виделкою. Приправте і посоліть все інгредієнти. через 3 хвилини влийте в сковороду вершки. Перемішайте і зніміть з вогню. Залиште остигати.
Потім приготуйте соус. Для цього розтопіть вершкове масло, всипте борошно, перемішайте. Влейте молоко, постійно помішуючи. Додати сіль, поперчіть. Готуйте до потрібної вам густоти. Потім відразу додайте сир і вимкніть вогонь. добре розмішайте.
Листи лазаньї відваріть до готовності і перекладіть на пергаментний папір. У них покладіть овочеву начинку з тунцем, загорніть.
Покладіть все роли в форму для запікання. Залийте їх соусом і трохи присипте сиром з петрушкою.
Запікайте в духовці при 190 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Кефір з цибулею
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...