Рецепт Лазанья з тунцем

Рецепт Лазанья з тунцем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Люблю я такі страви, в яких можна міняти якісь інгредієнти. І вони від цього не страждають, а просто беруть новий смак. І в моїй родині вони розходяться на ура. наприклад, люблю лазанью з тунцем!

опис приготування:

Подібних гарячих страв в італійській кухні представлено дуже велика кількість. Я взагалі вважаю, що це сама варіативна кухня світу, тому вона так популярна. У свій рецепт я описала, як приготувати лазанью з тунцем. Для лазаньї існує так багато начинок, але сьогодні ми зробимо це легендарне блюдо з ще однією, рибної. Виходить дуже ніжно і ситно.

  • тунець консервований— 300 грам
  • Болгарський перець зелений— 0,25 штуки
  • селера— 1 штука(стебло)
  • листи лазаньї— 6 штук
  • молоко— 2 склянки
  • тертий сир— 1,5 склянки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • вершки 35%  — 4 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • часник— 4 зубчики
  • петрушка сушена— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Лазанья з тунцем - фото крок 1 Цибулю і часник почистіть і подрібніть. Розігрійте столову ложку масла в сковороді. Обсмажте в ній подрібнені овочі до м'якості.

Лазанья з тунцем - фото крок 2 Селера і перець помийте, дрібно наріжте їх. Додайте в сковороду.

Лазанья з тунцем - фото крок 3 З тунця злийте воду. Додайте його на сковороду, розім'явши виделкою. Приправте і посоліть все інгредієнти. через 3 хвилини влийте в сковороду вершки. Перемішайте і зніміть з вогню. Залиште остигати.

Лазанья з тунцем - фото крок 4 Потім приготуйте соус. Для цього розтопіть вершкове масло, всипте борошно, перемішайте. Влейте молоко, постійно помішуючи. Додати сіль, поперчіть. Готуйте до потрібної вам густоти. Потім відразу додайте сир і вимкніть вогонь. добре розмішайте.

Лазанья з тунцем - фото крок 5 Листи лазаньї відваріть до готовності і перекладіть на пергаментний папір. У них покладіть овочеву начинку з тунцем, загорніть.

Лазанья з тунцем - фото крок 6 Покладіть все роли в форму для запікання. Залийте їх соусом і трохи присипте сиром з петрушкою.

Лазанья з тунцем - фото крок 7 Запікайте в духовці при 190 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Кефір з цибулею

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...