Рецепт Латкес з картоплі і моркви
Рецепт приготування традиційних ізраїльських картопляних млинців з морквою.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів і підготувати лист для випічки.
Помістити картопля в друшляк. Змішати з лимонним соком і дати постояти протягом 5 хвилин.
У мисці перемішати разом морква і яйця. Додати борошно, сіль і перець.
У великій неглибокої сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. ложкою викласти 1/4 чашки суміші на сковороду, формуючи оладки. повторити, щоб зробити ще 3 блін. Притиснути млинці лопаткою, щоб вони вийшли близько 1 см завтовшки. Смажити до коричневого кольору з одного боку, близько 3 хвилин. Перевернути і смажити до коричневого кольору з іншого боку, близько 3 хвилин.
Викласти картопляні млинці на аркуші для випічки. Повторити з залишилася картопляної сумішшю, додаючи 1-2 столові ложки масла в сковороду на кожну партію.
Випікати млинці від 8 до 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати в гарячому вигляді з йогуртом або яблучним пюре.
- борошна— 2 Ст. ложки
- чорного перцю— 1 Чайна ложка
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- картоплі— 450 грам(очищенного и крупно натертого )
- морква— 220 грам(очищенной и крупно натертой )
- яйце— 1 штука
- масла каноли— 6-9 Ст. ложок
Помістити картопля в друшляк. Змішати з лимонним соком і дати постояти протягом 5 хвилин.
У мисці перемішати разом морква і яйця. Додати борошно, сіль і перець.
У великій неглибокої сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. ложкою викласти 1/4 чашки суміші на сковороду, формуючи оладки. повторити, щоб зробити ще 3 блін. Притиснути млинці лопаткою, щоб вони вийшли близько 1 см завтовшки. Смажити до коричневого кольору з одного боку, близько 3 хвилин. Перевернути і смажити до коричневого кольору з іншого боку, близько 3 хвилин.
Викласти картопляні млинці на аркуші для випічки. Повторити з залишилася картопляної сумішшю, додаючи 1-2 столові ложки масла в сковороду на кожну партію.
Випікати млинці від 8 до 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати в гарячому вигляді з йогуртом або яблучним пюре.
Подібні рецепти
Баранина відварна по-вірменськи
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...