Рецепт Лагман в горщиках
Лагман - це популярне середньоазіатську блюдо з баранини, овочів і тянутой локшини. Таке блюдо нікого не залишить байдужим!
опис приготування:
Пропоную Вам рецепт лагмана в горщиках. Приготоване таким чином, це блюдо підкорить Вас своїми смаковими якостями і ароматом! Варто відзначити, що подавати лагман слід також в горщиках.
- Баранина з кісткою— 1 кілограм
- Картопля— 6 штук
- Болгарський перець— 1-2 штук
- морква— 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Чорна редька— 1-2 штук
- часник— 5-6 зубчиків
- Томатна паста— 200 грам
- локшина— 3-4 штук(кількість в жменю)
- Braai— За смаком
- перець— За смаком
- спеції— За смаком
2. Кость кладемо в каструлю з водою, доводимо до кипіння. Потім знімаємо шум і продовжуємо варити на маленькому вогні. Бульйон вариться довго, тому в цей час можна зайнятися своїми справами. Ваша присутність на кухні не буде потрібно години півтори, однако поглядывать, як там вариться бульйон, все-таки потрібно.
3. Отже, через 1,5 години повертаємося до готування: чистим морковь, картопля і редьку. Кладемо овочі в бульйон і продовжуємо варити.
4. У глибокій сковороді розігріваємо олію. Викладаємо м'ясо в сковороду і обсмажуємо.
5. Тим часом нарізаємо овочі. Морква ріжемо смужками.
6. Так само чинимо з перцем.
7. Редьку нашінковиваем або теж нарізаємо тонкими смужками.
8. Цибулю нарізаємо півкільцями.
9. Часник - дуже дрібними смужками.
10. Картоплю нарізаємо кубиками.
11. До обсмаженого м'яса додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин на середньому вогні.
12. Потім викладаємо до м'яса нарізані овочі і тушкуємо далі на маленькому вогні приблизно 15 хвилин. солимо, перчим, додаємо спеції.
13. Далі вливаємо в сковороду склянка бульйону. Ми залишаємо гаситися ще 30 хвилин.
14. У горщики заливаємо по 100-180 мл бульйону (залежить від того, наскільки рідким Ви хочете приготувати лагман). Ставимо в розігріту духовку на 1 час.
15. варимо локшину.
16. Дрібно нарізаємо кінзу.
17. Викладаємо готову локшину в горщики, а на неї - тушковані овочі. посипаємо кінзою. Ставимо страву в остигаючу духовку ще хвилин на 10.
18. Наше блюдо можна подавати до столу! Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт картоплі в горщиках в духовці
Хочу предложить очень полезный рецепт приготовления лагмана постного, особливо для тих, хто стежить за фігурою, здоровьем, и правильностью питания. А также всем вегетарианцам и постящимся посвящается! опис приготування: Очень качественный, интересный и простой рецепт лагмана постного, він прип...
Лагман з баклажанами
Лагман з баклажанами — узбецький суп з локшиною. Пробувала я його в Москві, але готував лагман мій друг, який жив у Ташкенті. Мені здається, що смачніше супу я не їла. Рецепт супу зовсім нескладним. опис приготування: Лагман з баклажанами краще їсти на наступний день, коли всі аромати змішают...
Курячі шлунки в горщиках
Якщо ви любите страви з потрошки, то рецепт приготування курячих шлунків в горщиках повинен вам сподобатися. соковиті, м'які, ароматні шлунки в соусі з розварна овочів — це просто казка! опис приготування: Раніше я не дуже любила курячі шлунки — воліла їм сердечка і печінку. Чоловік взагалі н...
Курячі сердечка в горщиках з гречкою
дивовижне блюдо, соковите, ситне і прекрасне за смаком. Спробуйте курячі сердечка в горщиках з гречкою! опис приготування: смачне, корисне і порівняно недороге блюдо з цілком звичних продуктів. Приготовлені в горщику сердечка з гречкою — це щось! Смак і аромат значно відрізняються від смаку ти...
Курячі сердечка в горщиках
Курячі сердечка - це не тільки дуже смачно і поживно, але ще й корисно! Цей продукт багатий на вітаміни А, РР і групи В. У курячих сердечках також багато фосфору, магнію, заліза, цинку, міді. опис приготування: Якщо приготувати курячі сердечка в горщиках з овочами, вийде дуже смачне друга стра...