Рецепт Квис куряче
Ви чули коли-небудь про таке блюдо, як Квис з курки? Якщо ще не доводилося, то пропоную вам звернути увагу на цей рецепт і урізноманітнити свою кулінарну скарбничку чимось новеньким.
опис приготування:
Насправді, незважаючи на заморське назву, це дуже просте блюдо. Поспішаю поділитися з вами цікавим варіантом, як приготувати Квис куряче. Це і легка, і досить ситна закуска. Інгредієнти поєднуються просто дивно в цій страві, коріння якого знаходяться в Іспанії. Якщо ви готові до експериментів, тоді сміливо вирушайте на кухню!
- окіст курячий— 2 штуки
- гриби— 2-3 штук
- цибулина— 1 штука(маленька)
- сир— 50 грам
- консервована квасоля— 50 грам
- гранат— 1 штука
- Сік лимона— 1 Ст. ложка
- майонез— 3-4 Ст. ложок
- Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
- часник— 1-2 зубчиків
- зелень— За смаком
- Сіль і перець— За смаком
2. Готову курочку остудіть і наріжте.
3. гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками. Викладіть їх в глибоку миску, посоліть і поперчіть за смаком. Полийте соком лимона і залиште хвилин на 15-20, щоб гриби промаринувалося. Періодично акуратно перемішуйте їх.
4. До вже готовим грибочками викладіть окіст, квасоля, подрібнену цибулю і зелень. В якості заправки використовуйте майонез і рослинне масло. Посоліть і додайте перець при бажанні. Все акуратно перемішайте.
5. Перед подачею присипте зверху сиром і очищеними зернами граната. Ось така краса виходить! Дивно смачно і апетитно. Обов'язково рекомендую спробувати.
Подібні рецепти
Куряче філе під сирним соусом
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...