Рецепт Квис куряче

Рецепт Квис куряче
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Ви чули коли-небудь про таке блюдо, як Квис з курки? Якщо ще не доводилося, то пропоную вам звернути увагу на цей рецепт і урізноманітнити свою кулінарну скарбничку чимось новеньким.

опис приготування:

Насправді, незважаючи на заморське назву, це дуже просте блюдо. Поспішаю поділитися з вами цікавим варіантом, як приготувати Квис куряче. Це і легка, і досить ситна закуска. Інгредієнти поєднуються просто дивно в цій страві, коріння якого знаходяться в Іспанії. Якщо ви готові до експериментів, тоді сміливо вирушайте на кухню!

  • окіст курячий— 2 штуки
  • гриби— 2-3 штук
  • цибулина— 1 штука(маленька)
  • сир— 50 грам
  • консервована квасоля— 50 грам
  • гранат— 1 штука
  • Сік лимона— 1 Ст. ложка
  • майонез— 3-4 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • часник— 1-2 зубчиків
  • зелень— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
Квис куряче - фото крок 1 1. Ось такий досить різноплановий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити це блюдо. Насамперед вимийте стегенця і відправте їх варитися в підсоленій воді до м'якості.

Квис куряче - фото крок 2 2. Готову курочку остудіть і наріжте.

Квис куряче - фото крок 3 3. гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками. Викладіть їх в глибоку миску, посоліть і поперчіть за смаком. Полийте соком лимона і залиште хвилин на 15-20, щоб гриби промаринувалося. Періодично акуратно перемішуйте їх.

Квис куряче - фото крок 4 4. До вже готовим грибочками викладіть окіст, квасоля, подрібнену цибулю і зелень. В якості заправки використовуйте майонез і рослинне масло. Посоліть і додайте перець при бажанні. Все акуратно перемішайте.

Квис куряче - фото крок 5 5. Перед подачею присипте зверху сиром і очищеними зернами граната. Ось така краса виходить! Дивно смачно і апетитно. Обов'язково рекомендую спробувати.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Куряче філе під сирним соусом

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...