Рецепт Лагман постный

Рецепт Лагман постный
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Хочу предложить очень полезный рецепт приготовления лагмана постного, особливо для тих, хто стежить за фігурою, здоровьем, и правильностью питания. А также всем вегетарианцам и постящимся посвящается!

опис приготування:

Очень качественный, интересный и простой рецепт лагмана постного, він припаде до душі всім тим, кто любит полезную пищу и интересные вкусовые сочетания. Так що будьте впевнені, — если вам нравятся тонкие сочетания вкусов и ароматов, — такой рецепт приготовления лагмана постного — як раз для вас! Желаю удачной готовки!

  • морква— 2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • яблуко— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 5 Ст. ложок
  • локшина— 300 грам
  • зелень— За смаком
  • Лимонний сік— За смаком(можна замінити оцтом)
Лагман постный - фото крок 1 1. В растительном масле обжарим измельченные лук и морковь. Смажимо до золотистого кольору.

Лагман постный - фото крок 2 2. Теперь добавим яблоко, порезанное соломкой.

Лагман постный - фото крок 3 3. перемішаємо, и добавим измельченный перец с томатной пастой. перемішаємо, обжарим вместе, и зальем кипятком (півсклянки). Тушкуємо на маленькому вогні.

Лагман постный - фото крок 4 4. Поки овочі гасяться, вы как раз успеете почистить и порезать картофель. Додамо до овочів, перемішаємо.

Лагман постный - фото крок 5 5. Заливаем примерно полтора-два литра кипятка, солимо, перчим, додаємо спеції і зелень. Варимо до готовності картоплі.

Лагман постный - фото крок 6 6. Теперь отдельно отварим лапшу, і подаємо, полив бульоном и лимонным соком. Смачного!

Подібні рецепти

Лагман з баклажанами

Лагман з курки в мультиварці

Лагман з баклажанами — узбецький суп з локшиною. Пробувала я його в Москві, але готував лагман мій друг, який жив у Ташкенті. Мені здається, що смачніше супу я не їла. Рецепт супу зовсім нескладним. опис приготування: Лагман з баклажанами краще їсти на наступний день, коли всі аромати змішают...

Лагман в горщиках

Лагман в горщиках

Лагман - це популярне середньоазіатську блюдо з баранини, овочів і тянутой локшини. Таке блюдо нікого не залишить байдужим! опис приготування: Пропоную Вам рецепт лагмана в горщиках. Приготоване таким чином, це блюдо підкорить Вас своїми смаковими якостями і ароматом! Варто відзначити, що пода...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...