Рецепт Лимони консервовані
Ви коли-небудь пробували консервувати лимони в домашніх умовах? немає? В такому випадку, ділюся рецептом консервування лимонів — можливо, він вас зацікавить.
опис приготування:
упевнений, що вам доводилося консервувати що завгодно, але тільки не лимони. А даремно. консервовані лимони — відмінний інгредієнт різних десертів і випічки, в той же час їх можна додавати і в гарячі страви. А вже як добре коньяк ними закушувати — словами не передати Отже, розповідаю як консервувати лимони!
- лимони— 8 штук
- сіль— 4 Ст. ложки
Надріжте лимон хрест-навхрест (в формі літери Х), проте не ріжте до кінця.
Розкрийте лимон, всередину покладіть приблизно половину столової ложки солі.
Аналогічне проробляємо з усіма іншими лимонами. Щільно укладаємо лимони в банку, додаємо ще столову ложку солі. Гарненько Придавлюємо лимони ступкою, щоб вони дали сік.
Натискаємо на лимони до тих пір, поки сік не заповнить майже всю банку. Якщо соку буде не вистачати, окремо вичавіть сік з лимонів і залийте в банку. Закрутіть банку і зберігайте 1 тиждень при кімнатній температурі, після чого поставте в холодильник і зберігайте скільки завгодно.
Подібні рецепти
Квашені лимони
Ви можете уявити, що лимон може бути солодким і дуже смачним десертом? Якщо ні, подивіться, як приготувати лимони в'ялені (дуже смачні) - незвичайний десерт і прикраса для випічки. опис приготування: У приготуванні в'ялених лимонів немає нічого складного, досить лише підготувати фрукти, провар...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...