Рецепт Лимони консервовані

Рецепт Лимони консервовані
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ви коли-небудь пробували консервувати лимони в домашніх умовах? немає? В такому випадку, ділюся рецептом консервування лимонів — можливо, він вас зацікавить.

опис приготування:

упевнений, що вам доводилося консервувати що завгодно, але тільки не лимони. А даремно. консервовані лимони — відмінний інгредієнт різних десертів і випічки, в той же час їх можна додавати і в гарячі страви. А вже як добре коньяк ними закушувати — словами не передати Отже, розповідаю як консервувати лимони!

  • лимони— 8 штук
  • сіль— 4 Ст. ложки
лимони консервовані - фото крок 1 стерилізуємо банки. Потім гарненько промиваємо лимони, зрізаємо у них кінці, щоб вершина і підстава були плоскими.

лимони консервовані - фото крок 2 Надріжте лимон хрест-навхрест (в формі літери Х), проте не ріжте до кінця.

лимони консервовані - фото крок 3 Розкрийте лимон, всередину покладіть приблизно половину столової ложки солі.

лимони консервовані - фото крок 4 Аналогічне проробляємо з усіма іншими лимонами. Щільно укладаємо лимони в банку, додаємо ще столову ложку солі. Гарненько Придавлюємо лимони ступкою, щоб вони дали сік.

лимони консервовані - фото крок 5 Натискаємо на лимони до тих пір, поки сік не заповнить майже всю банку. Якщо соку буде не вистачати, окремо вичавіть сік з лимонів і залийте в банку. Закрутіть банку і зберігайте 1 тиждень при кімнатній температурі, після чого поставте в холодильник і зберігайте скільки завгодно.

Подібні рецепти

Лимони в'ялені (дуже смачні)

Квашені лимони

Ви можете уявити, що лимон може бути солодким і дуже смачним десертом? Якщо ні, подивіться, як приготувати лимони в'ялені (дуже смачні) - незвичайний десерт і прикраса для випічки. опис приготування: У приготуванні в'ялених лимонів немає нічого складного, досить лише підготувати фрукти, провар...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...