Рецепт Лимонна паста

Рецепт Лимонна паста
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Видів пасти так багато, що кожен знайде щось своє. Але іноді хочеться чогось зовсім неординарного. Тоді можна додати незвичайні продукти, які дадуть смак, що запам'ятовується. тільки спробуйте!

опис приготування:

Ознайомлю вас з тим, як приготувати лимонну пасту з каперсами і артишоками. А чому б і ні! Кисла заправка і екзотичні для нас овочі. При цьому блюдо робиться просто і досить швидко. Воно ідеально впишеться в романтичний вечір з келихом білого вина. До речі, рецепт підійде для вегетаріанського харчування.

  • Паста "; Волосся ангела"  — 240 грам
  • Артишоки заморожені або консервовані— 240 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 6 Ст. ложок
  • каперси консервовані— 2 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 5 Ст. ложок
  • петрушка, гілочка— 2 штуки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • Цедра лимону— 2 чайних ложки
  • Перець червоний пластівцями— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,25 чайних ложки
лимонна паста - фото крок 1 1. У глибокій сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажте в ньому нарізаний четвертинками артишок до золотистої скоринки. В цей же час відваріть макаронні вироби до стану "; аль денте ";.

лимонна паста - фото крок 2 2. Потім каперси приберіть, а замість них викладіть масло. розтопіть його, потім додайте дрібно нашатковану цибулю і петрушку, цедру, каперсами, сіль і перець. Гасіть інгредієнти до м'якості. Потім обережно влийте сік. Дайте соусу загустеть.

лимонна паста - фото крок 3 3. Далі в сковороду поверніть артишоки і додайте пасту. Гасіть інгредієнти пару хвилин, додаючи трохи води, щоб вони не підгоріли.

лимонна паста - фото крок 4 4. паста готова! Додайте ще цедри і солі при необхідності. Смачного!

Подібні рецепти

Лимонна паста з сиром і шпинатом

Рецепти салат «Ташкент»

Це правда річна паста — легка, смачна, вітамінна! Нічого зайвого — тільки лимони, шпинат, каперсами…Ну, і сир, звичайно! опис приготування: скажу відразу, однією порцією такої пасти не обійтися… Вона виходить соковитою, насиченою, ароматної. Важкий соус зовсім не про це блюдо! Ми приготуємо ле...

Лимонна меренга

Лимонна меренга

Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...

Лимонна глазур

Лимонна глазур

Рецепт приготування однієї з найпопулярніших глазурі для десертів опис приготування: Цукор розчиняється в киплячій воді (125 грам). Після цього в отриману масу додається оцет і вариться сироп. Це робиться з закритою кришкою і на сильному вогні. Перевірити готовність можна шляхом капання. Крапл...

Лимонна курка

Лимонна курка

Рецепт лимонної курки я вичитала в журналі. спробувала приготувати. Блюдо вийшло смачним і ніжним. І це з першого разу! Лимон чудово доповнює прісний смак курки. Спробуйте. опис приготування: Лимонна курка добре поєднується з гарніром зі свіжих овочів, вареної картоплі і картопляного пюре. Так...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...