Рецепт Лимонна паста
Видів пасти так багато, що кожен знайде щось своє. Але іноді хочеться чогось зовсім неординарного. Тоді можна додати незвичайні продукти, які дадуть смак, що запам'ятовується. тільки спробуйте!
опис приготування:
Ознайомлю вас з тим, як приготувати лимонну пасту з каперсами і артишоками. А чому б і ні! Кисла заправка і екзотичні для нас овочі. При цьому блюдо робиться просто і досить швидко. Воно ідеально впишеться в романтичний вечір з келихом білого вина. До речі, рецепт підійде для вегетаріанського харчування.
- Паста "; Волосся ангела" — 240 грам
- Артишоки заморожені або консервовані— 240 грам
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 6 Ст. ложок
- каперси консервовані— 2 Ст. ложки
- Лимонний сік— 5 Ст. ложок
- петрушка, гілочка— 2 штуки
- Luk-salotų— 1 штука
- Цедра лимону— 2 чайних ложки
- Перець червоний пластівцями— 0,5 чайних ложки
- сіль— 0,25 чайних ложки
2. Потім каперси приберіть, а замість них викладіть масло. розтопіть його, потім додайте дрібно нашатковану цибулю і петрушку, цедру, каперсами, сіль і перець. Гасіть інгредієнти до м'якості. Потім обережно влийте сік. Дайте соусу загустеть.
3. Далі в сковороду поверніть артишоки і додайте пасту. Гасіть інгредієнти пару хвилин, додаючи трохи води, щоб вони не підгоріли.
4. паста готова! Додайте ще цедри і солі при необхідності. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепти салат «Ташкент»
Це правда річна паста — легка, смачна, вітамінна! Нічого зайвого — тільки лимони, шпинат, каперсами…Ну, і сир, звичайно! опис приготування: скажу відразу, однією порцією такої пасти не обійтися… Вона виходить соковитою, насиченою, ароматної. Важкий соус зовсім не про це блюдо! Ми приготуємо ле...
Лимонна меренга
Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...
Лимонна глазур
Рецепт приготування однієї з найпопулярніших глазурі для десертів опис приготування: Цукор розчиняється в киплячій воді (125 грам). Після цього в отриману масу додається оцет і вариться сироп. Це робиться з закритою кришкою і на сильному вогні. Перевірити готовність можна шляхом капання. Крапл...
Лимонна курка
Рецепт лимонної курки я вичитала в журналі. спробувала приготувати. Блюдо вийшло смачним і ніжним. І це з першого разу! Лимон чудово доповнює прісний смак курки. Спробуйте. опис приготування: Лимонна курка добре поєднується з гарніром зі свіжих овочів, вареної картоплі і картопляного пюре. Так...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...