Рецепт Лимонна глазур

Рецепт Лимонна глазур
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування однієї з найпопулярніших глазурі для десертів

опис приготування:

Цукор розчиняється в киплячій воді (125 грам). Після цього в отриману масу додається оцет і вариться сироп. Це робиться з закритою кришкою і на сильному вогні. Перевірити готовність можна шляхом капання. Крапля готового сиропу повинна залишати за собою «нитки», який утворюють «пір'я». Отриману помадку необхідно збризнути холодною водою і охолодити до 60 градусів. Потім береться дерев'яна ложка, і маса розтирається до густого білого стану. Потім розбавляється лимонним соком до необхідної густоти і використовується для різних десертних, або кондитерських цілей, наприклад, для покриття торта.

  • цукор— 300 грам
  • оцет 6% -й— 0,5 Ст. ложки
  • сік лимонний або лимонна кислота— 300 грам
  • вода— 125 грам
Цукор розчиняється в киплячій воді (125 грам). Після цього в отриману масу додається оцет і вариться сироп. Це робиться з закритою кришкою і на сильному вогні. Перевірити готовність можна шляхом капання. Крапля готового сиропу повинна залишати за собою «нитки», який утворюють «пір'я». Отриману помадку необхідно збризнути холодною водою і охолодити до 60 градусів. Потім береться дерев'яна ложка, і маса розтирається до густого білого стану. Потім розбавляється лимонним соком до необхідної густоти і використовується для різних десертних, або кондитерських цілей, наприклад, для покриття торта.

Подібні рецепти

Лимонна меренга

Відварна свинина

Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...

Лимонна паста

Лимонна паста

Видів пасти так багато, що кожен знайде щось своє. Але іноді хочеться чогось зовсім неординарного. Тоді можна додати незвичайні продукти, які дадуть смак, що запам'ятовується. тільки спробуйте! опис приготування: Ознайомлю вас з тим, як приготувати лимонну пасту з каперсами і артишоками. А чом...

Лимонна курка

Лимонна курка

Рецепт лимонної курки я вичитала в журналі. спробувала приготувати. Блюдо вийшло смачним і ніжним. І це з першого разу! Лимон чудово доповнює прісний смак курки. Спробуйте. опис приготування: Лимонна курка добре поєднується з гарніром зі свіжих овочів, вареної картоплі і картопляного пюре. Так...

Лимонна паста з сиром і шпинатом

Лимонна паста з сиром і шпинатом

Це правда річна паста — легка, смачна, вітамінна! Нічого зайвого — тільки лимони, шпинат, каперсами…Ну, і сир, звичайно! опис приготування: скажу відразу, однією порцією такої пасти не обійтися… Вона виходить соковитою, насиченою, ароматної. Важкий соус зовсім не про це блюдо! Ми приготуємо ле...

Лимонні булочки з глазур'ю

Лимонні булочки з глазур'ю

Рецепт приготування булочок з начинкою з лимонної цедри, лимонного соку, цукру і мускатного горіха з глазур'ю з вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде від 12 до 15 булочок. упаковка дріжджів— 1 штука(2 1/2 чайні ложки) теплого молока—...