Рецепт Лимонна паста з сиром і шпинатом

Рецепт Лимонна паста з сиром і шпинатом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Це правда річна паста — легка, смачна, вітамінна! Нічого зайвого — тільки лимони, шпинат, каперсами…Ну, і сир, звичайно!

опис приготування:

скажу відразу, однією порцією такої пасти не обійтися… Вона виходить соковитою, насиченою, ароматної. Важкий соус зовсім не про це блюдо! Ми приготуємо легкий соус на основі вина, лимонів і шпинату. І додамо останній штрих — сир "; Пармезан ";.

  • Макаронні вироби— 450 грам(фузілі або рігатоні)
  • Вершкове масло— 30 грам
  • Борошно пшеничне в / сорт— 1 Ст. ложка
  • лимон— 2 штуки
  • Вино біле сухе— 150 мілілітрів
  • каперсами— 3 Ст. ложки
  • шпинат— 250 грам
  • пармезан— 150 грам
  • Чорний перець— 1 Чайна ложка
Лимонна паста з сиром і шпинатом - фото крок 1 Відваріть макарони у великій каструлі. Поки паста вариться, займемося соусом. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте борошно до легкого горіхового аромату і золотистого кольору, постійно помішуючи.

Лимонна паста з сиром і шпинатом - фото крок 2 Влийте біле вино, перемішайте і Уваров його наполовину.

Лимонна паста з сиром і шпинатом - фото крок 3 Натріть цедру двох лимонів прямо в сковороду.

Лимонна паста з сиром і шпинатом - фото крок 4 Вичавіть туди ж сік з лимонів. Приправити сіллю і, помішуючи, проваріть пару хвилин.

Лимонна паста з сиром і шпинатом - фото крок 5 Додайте півсклянки води з макаронів, викладіть шпинат і прогрійте пару хвилин. Якщо у вас шпинат свіжий, дайте йому осісти і увять.

Лимонна паста з сиром і шпинатом - фото крок 6 Додайте каперси без заливки і щедро поперчіть вміст сковороди.


Подібні рецепти

Лимонна паста

Абрикосовий джем

Видів пасти так багато, що кожен знайде щось своє. Але іноді хочеться чогось зовсім неординарного. Тоді можна додати незвичайні продукти, які дадуть смак, що запам'ятовується. тільки спробуйте! опис приготування: Ознайомлю вас з тим, як приготувати лимонну пасту з каперсами і артишоками. А чом...

Лимонна курка

Лимонна курка

Рецепт лимонної курки я вичитала в журналі. спробувала приготувати. Блюдо вийшло смачним і ніжним. І це з першого разу! Лимон чудово доповнює прісний смак курки. Спробуйте. опис приготування: Лимонна курка добре поєднується з гарніром зі свіжих овочів, вареної картоплі і картопляного пюре. Так...

Лимонна глазур

Лимонна глазур

Рецепт приготування однієї з найпопулярніших глазурі для десертів опис приготування: Цукор розчиняється в киплячій воді (125 грам). Після цього в отриману масу додається оцет і вариться сироп. Це робиться з закритою кришкою і на сильному вогні. Перевірити готовність можна шляхом капання. Крапл...

Лимонна меренга

Лимонна меренга

Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...

Коржі з куркою, шпинатом і сиром Брі

Коржі з куркою, шпинатом і сиром Брі

Рецепт приготування коржів з шматочками курячих грудок, соусом барбекю, шпинатом, зеленню запеченими бананами і сиром Брі. опис приготування: Коржі з курячої начинкою бананами і димним ароматом соусу барбекю - незвичайна закуска для літнього пікніка. бананів— 300 грам(заморожених ) курячі гр...