Рецепт Ліванський хумус з пряними курячими сердечками
Чудове східне блюдо! Гостре і ніжне, пряне і соковите. Поєднання смаків і ароматів просто чудове. Шовковистий хумус і яскраві курячі сердечка. Вам сподобається!
опис приготування:
Хумус - це класика Близького Сходу. поживний, ситний і зовсім не важкий, хумус відмінно поєднується з багатьма продуктами. Хумус подають з овочами (наприклад, з баклажанами), з рибою і морепродуктами, особливо з креветками. З грибами і рубаним м'ясом. Їм наповнюють піти і шаверму. Хумус з курячими сердечками - один з найпопулярніших рецептів!
- гайка— 1 Склянка
- Тіна— 4-5 Ст. ложок
- лимон— 1/2 штуки(середнього розміру)
- сердечка курячі— 400 грам
- помідори— 2 штуки(невеликі)
- часник— 3 зубчики
- Чилі перець— 1/2 штуки(свіжий)
- Перець червоний гострий— 1/2 чайних ложки(мелений)
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- обкладинка— 1/2 чайних ложки
- кардамон— 1 щіпка
- Наршараб— 2 Ст. ложки
- кінза свіжа— 3 штуки
- гранатові зерна— 1/2 склянки
- горіхи кедрові— 1/4 склянки
Курячі сердечка промийте, обрежьте лишний жир и замаринуйте в смеси мелконарубленных помидоров, солі і прянощів. Приберіть на пару годин в холодильник.
Вареный нут измельчите в блендере до однородной крошки. Добавьте тхину, вичавіть сік з половинки лимона. Посолите по вкусу и пробивайте в однородную пасту, понемногу подливая нутовый отвар.
Густота должна быть примерно, як у сметани, хотя мне нравится чуть гуще.
Хорошо разогрейте сковороду с ложкой масла и обжарьте сердечки до легкого румянца, добавив рубленый чеснок и свежий чили. Влейте остатки маринада и протушите до готовности. Снимите с огня и полейте наршарабом, посыпьте рубленой кинзой и перемешайте.
При подаче выложите на тарелку хумус, сверху выложите сердечки и щедро посыпьте зернами граната и кедровыми орешками.
Подібні рецепти
Гарбузовий хумус з пряними насінням
Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...