Рецепт Ліванський хумус з пряними курячими сердечками

Рецепт Ліванський хумус з пряними курячими сердечками
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Чудове східне блюдо! Гостре і ніжне, пряне і соковите. Поєднання смаків і ароматів просто чудове. Шовковистий хумус і яскраві курячі сердечка. Вам сподобається!


опис приготування:

Хумус - це класика Близького Сходу. поживний, ситний і зовсім не важкий, хумус відмінно поєднується з багатьма продуктами. Хумус подають з овочами (наприклад, з баклажанами), з рибою і морепродуктами, особливо з креветками. З грибами і рубаним м'ясом. Їм наповнюють піти і шаверму. Хумус з курячими сердечками - один з найпопулярніших рецептів!


  • гайка— 1 Склянка
  • Тіна— 4-5  Ст. ложок
  • лимон— 1/2 штуки(середнього розміру)
  • сердечка курячі— 400 грам
  • помідори— 2 штуки(невеликі)
  • часник— 3 зубчики
  • Чилі перець— 1/2 штуки(свіжий)
  • Перець червоний гострий— 1/2 чайних ложки(мелений)
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • обкладинка— 1/2 чайних ложки
  • кардамон— 1 щіпка
  • Наршараб— 2 Ст. ложки
  • кінза свіжа— 3 штуки
  • гранатові зерна— 1/2 склянки
  • горіхи кедрові— 1/4 склянки
Ліванський хумус з пряними курячими сердечками - фото крок 1 Замочіть нут в холодній воді на ніч. Затем воду слете и варите нут в свежей воде до мягкости на небольшом огне. Воду не солите! Готовый нут откиньте на сито, сохранив стакан отвара.

Ліванський хумус з пряними курячими сердечками - фото крок 2 Курячі сердечка промийте, обрежьте лишний жир и замаринуйте в смеси мелконарубленных помидоров, солі і прянощів. Приберіть на пару годин в холодильник.

Ліванський хумус з пряними курячими сердечками - фото крок 3 Вареный нут измельчите в блендере до однородной крошки. Добавьте тхину, вичавіть сік з половинки лимона. Посолите по вкусу и пробивайте в однородную пасту, понемногу подливая нутовый отвар.

Ліванський хумус з пряними курячими сердечками - фото крок 4 Густота должна быть примерно, як у сметани, хотя мне нравится чуть гуще.

Ліванський хумус з пряними курячими сердечками - фото крок 5 Хорошо разогрейте сковороду с ложкой масла и обжарьте сердечки до легкого румянца, добавив рубленый чеснок и свежий чили. Влейте остатки маринада и протушите до готовности. Снимите с огня и полейте наршарабом, посыпьте рубленой кинзой и перемешайте.

Ліванський хумус з пряними курячими сердечками - фото крок 6 При подаче выложите на тарелку хумус, сверху выложите сердечки и щедро посыпьте зернами граната и кедровыми орешками.

Подібні рецепти

Ліванський лимонний суп з сочевицею

Гарбузовий хумус з пряними насінням

Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...