Рецепт Ліванський лимонний суп з сочевицею

Рецепт Ліванський лимонний суп з сочевицею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню.

опис приготування:

Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися, близько 10 хвилин. покладіть сочевицю, часник, заморожений шпинат і м'яту в каструлю. Налийте достатньо води, щоб вона була приблизно на 2 дюйма вище, ніж суміш сочевиці. ретельно перемішати.

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього. Варити на повільному вогні, відкритим (без кришки), поки сочевиця не стане м'якою, близько 20 хвилин. Якщо суп стає занадто густим, додати трохи води. Посолити за смаком. Зменшити вогонь і додати лимонний сік.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • дрібно нарізаної цибулі— 1/2 склянки
  • фунт коричневої сочевиці— 1 штука
  • зубчики часнику— 3 штуки
  • упаковка заморожених цілих листя шпинату— 1 штука
  • сушеної м'яти, подрібненої— 1 Ст. ложка
  • лимонного соку— 3/4 склянки(сіль за смаком )
Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися, близько 10 хвилин. покладіть сочевицю, часник, заморожений шпинат і м'яту в каструлю. Налийте достатньо води, щоб вона була приблизно на 2 дюйма вище, ніж суміш сочевиці. ретельно перемішати.

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього. Варити на повільному вогні, відкритим (без кришки), поки сочевиця не стане м'якою, близько 20 хвилин. Якщо суп стає занадто густим, додати трохи води. Посолити за смаком. Зменшити вогонь і додати лимонний сік.


Подібні рецепти

Ліванський хумус з пряними курячими сердечками

Ліванський сочевичний суп

Чудове східне блюдо! Гостре і ніжне, пряне і соковите. Поєднання смаків і ароматів просто чудове. Шовковистий хумус і яскраві курячі сердечка. Вам сподобається! опис приготування: Хумус - це класика Близького Сходу. поживний, ситний і зовсім не важкий, хумус відмінно поєднується з багатьма пр...

Лимонний курячий суп

Лимонний курячий суп

Такий суп обов'язково зігріє в холодний зимовий день, а також прикрасить і різноманітить ваш щоденний раціон. Спробуйте популярна страва марокканської кухні, як приготувати лимонний курячий суп. опис приготування: Суп прекрасно зігріє і наситить. У нього яскравий лимонний колір і не менш яскра...

Лимонний джем

Лимонний джем

Лимонний джем - чарівне ласощі і частування до будь-якого чаювання. Такий джем стане в нагоді для випічки, його можна подавати з млинцями і оладками. Та й просто з чаєм буде смачно! Спробуйте! опис приготування: Лимонний джем не обов'язково вимагає стерилізації. Якщо ви збираєтеся джем вжити п...

Лимонний кекс з чорницею

Лимонний кекс з чорницею

Кекс володіє ніжною текстурою завдяки вмісту йогурту. Лимонний сік і цедра надають йому пікантність. Для його приготування ви можете використовувати як свіжу, так і заморожену чорницю. кількість порцій: 8-10 мука— 1,5 склянки(і ще 1 столова ложка) розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 0,5 чайних лож...

Лимонний кекс з маком

Лимонний кекс з маком

Лимонний кекс з маком — що може простіше і смачніше? На сніданок, обід і вечерю лимонний кекс з маком завжди до речі! Особливо смачно ласувати кексом разом з теплим молоком. опис приготування: Приготування лимонного кексу починається з того, що ми заливаємо мак крутим окропом і залишаємо на 10...