Рецепт Коржі з медом і чебрецем

Рецепт Коржі з медом і чебрецем
Кількість порцій: 8 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування коржів з медом, сиром, чебрецем і морською сіллю.

опис приготування:

Ці хрусткі коржі підходять для вечері, так і для десерту. Коржі можна занурювати в розплавлений сир.

  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • кухонної солі— 3/4 чайних ложки
  • чебрець— 1 Ст. ложка
Коржі з медом і чебрецем - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 230 градусів, помістити деко на середню стійку. перемішати борошно, розпушувач і сіль в мисці. Зробити поглиблення в центрі, потім додати воду і масло. Поступово перемішати суміш дерев'яною ложкою. Замісити тісто на робочій поверхні, 4 або 5 раз. Тісто вийде досить жирним і маслянистим.

Коржі з медом і чебрецем - фото крок 2 2. Розділити тісто на 4 частини і розкачати кожну частину на аркуші пергаментного паперу в довгі коржі неправильної форми, приблизно 15х30 см. Паляниця має бути досить тонкими.
Викласти коржі разом з пергаментним папером на розігрітий лист. випікати близько 5 хвилин, до злегка золотистого кольору. Витягти деко з духовки і швидко посипати 1/4 тертого сыра. випікати від 3 до 4 хвилин, до коричневого кольору по краях. Прибрати коржі з духовки і швидко змастити медом, посипати морською сіллю і прикрасити листям чебрецю. використовуйте приблизно 1 столову ложку на 1 корж, але можна використовувати і більше - від цього коржі будуть тільки смачніше.

Коржі з медом і чебрецем - фото крок 3 3. Розрізати кожен коржик на 4 частини гострим ножем. Подавати коржі теплими. Якщо ви хочете зробити коржі заздалегідь, запікайте їх разом з сиром приблизно на 1 хвилину менше, ніж потрібно. Незадовго до того, як ви будете готові подавати їх, знову помістити в духовку, а потім змастити медом, посипати морською сіллю і чебрецем.

Подібні рецепти

Крижана риба, запечена з чебрецем

Тефтелі з сирим рисом

крижана риба — смачне блюдо, а запечена з чебрецем і цедрою лимона — вона ще й дуже корисна і дієтично. Подамо до такої рибку картопляно-Селеровому пюре, і отримаємо повноцінний вечерю. опис приготування: Запікати таким чином, звичайно, можна будь-яку рибу, бажано без кісток. Дуже смачно і про...

Локшина куряча з грибами і чебрецем

Локшина куряча з грибами і чебрецем

рецепт, який напевно увійде в число ваших улюблених. Варто всього лише один раз спробувати приготувати курячу локшину з грибами і чебрецем. Справжній домашній обід для рідних людей! опис приготування: Не бійтеся готувати домашню локшину, адже це зовсім не складно. Просте тісто легко замішуєтьс...

Коржі на кефірі в духовці

Коржі на кефірі в духовці

Якщо ви хочете підготувати до сніданку випічку, але ще не визначилися, що саме, то зверніть увагу на цей рецепт коржів на кефірі в духовці,. Коржі виходять повітряними і дуже смачними. опис приготування: Цей рецепт коржів на кефірі в духовці - для вас. Випічка має особливий смак завдяки двом в...

Коржі з беконом, цибулею і сиром

Коржі з беконом, цибулею і сиром

М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...

Коржі з яловичим фаршем та сиром

Коржі з яловичим фаршем та сиром

Рецепт приготування коржів з яловичим фаршем, кетчупом, гірчицею, часником і сиром Чеддер. опис приготування: Коржі з яловичим фаршем та сиром стануть відмінною ситної закускою. За виглядом вони нагадують просту піцу, а на смак схожі на чізбургер. За цим рецептом у вас вийде 6 lépések. Щоб под...