Рецепт Коржі з рибою і червоною капустою

Рецепт Коржі з рибою і червоною капустою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування маїсових коржів з філе тілапії, червоною капустою, зеленою цибулею і сметаною.

опис приготування:

У великій мисці змішати сметану і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Викласти половину суміші в контейнер для подачі на стіл. змішати капусту, Зелена цибуля, фарш халапеньо з залишилася сметаною сумішшю. Приправити ще раз з сіллю і перцем.

У великій сковороді нагріти масло і залишився чилі халапеньо на середньому вогні. Приправити рибу з обох сторін сіллю і перцем. Смажити рибу до золотисто-коричневого кольору з усіх боків, від 5 до 6 хвилин. Прибрати чилі халапеньо.

Тим часом розігріти коржі згідно з інструкцією на упаковці. Заповнити коржі сумішшю капусти, рибою і кінзою. Полити соусом і подавати відразу ж.


  • обезжиренной сметаны— 1/4 склянки
  • свіжого соку лайма— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • зелених цибулі— 4 штуки
  • халапеньйо перець чилі— 1 штука
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • тилапии філе— 450 грам((или другой белой рыбы), разрезанной на 16 рівних смуг)
  • маїсові коржі— 8 штук
У великій мисці змішати сметану і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Викласти половину суміші в контейнер для подачі на стіл. змішати капусту, Зелена цибуля, фарш халапеньо з залишилася сметаною сумішшю. Приправити ще раз з сіллю і перцем.

У великій сковороді нагріти масло і залишився чилі халапеньо на середньому вогні. Приправити рибу з обох сторін сіллю і перцем. Смажити рибу до золотисто-коричневого кольору з усіх боків, від 5 до 6 хвилин. Прибрати чилі халапеньо.

Тим часом розігріти коржі згідно з інструкцією на упаковці. Заповнити коржі сумішшю капусти, рибою і кінзою. Полити соусом і подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Лаваш з червоною рибою і огірком

Морська риба в мультиварці

На святковий стіл урізноманітнити меню холодних закусок пропоную дуже простим у виконанні, але неймовірно апетитним варіантом рулету з лаваша. Свіжий огірочок і пікантна рибка — чудовий тандем. опис приготування: Хотілося б розповісти, як приготувати лаваш з червоною рибою і огірком. Використо...

Коржі з рибою, сальсою і редисом

Коржі з рибою, сальсою і редисом

Рецепт приготування кукурудзяних коржів з рибою, сальсою з кінзи і салатом з редиски. опис приготування: нагріти духовку. У блендері змішати кинзу, 2 столові ложки лимонного соку, 2 столові ложки олії і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. Збити суміш до консистенції пюре. Відклас...

Коржі з фаршу

Коржі з фаршу

Як нагодувати голодну сім'ю, якщо в розпорядженні тільки фарш і яйця? Дуже просто! Я розповім, як приготувати прості коржі з фаршу, які виручать в такі моменти. опис приготування: Для рецепта підходить будь-який фарш і найголовніше, що в нього додавати крім солі і спецій нічого не потрібно. Яє...

Коржі на кефірі з шинкою

Коржі на кефірі з шинкою

Коржі на кефірі з шинкою — це дуже смачний і ситний перекус, який готується неймовірно швидко, а головне — просто! Розповідаю і показую, як приготувати коржі на кефірі з шинкою. опис приготування: Як приготувати коржі на кефірі з шинкою: 1) У миску налийте кефір, додайте в нього сіль, негашене...

Коржі НААН з сиром і зеленню

Коржі НААН з сиром і зеленню

Ці коржі дуже прості і смачні. Найголовніше в них то, що ви можете додавати будь-топпинг, який вам до душі! опис приготування: Приготуйте дріжджове тісто і залиште підніматися. Потім розкачати тісто, виріжте трикутники, викладіть начинку і смажте на сковороді. мука— 250 грам розпушувач— 1 Ч...