Рецепт Курячі Fried Chicken

Рецепт Курячі Fried Chicken
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Обсмажені в олії курячі грудки.

опис приготування:

Помістити крекери у великій закривається поліетиленовий пакет; пакет закрити і розчавити крекери, поки вони не перетворяться на грубі крихти. Додати борошно, картопляні пластівці, приправити сіллю і перцем і добре перемішати.

Збити яйце в мілкій тарілці або мисці; нагріти масло у великій сковороді на сильному вогні.

Один за іншим, вмочити шматочки курки у збитому яйці, потім помістити в пакет з сумішшю, закрити пакет і струсити, щоб утворився шар крихти.

Зменшити вогонь до середнього і готувати обвалення курку в неглибокій сковороді протягом 15 — 20 хвилин, часто перевертаючи, до утворення золотистої скоринки.

  • солоні крекери— 30 штук
  • мука— 2 Ст. ложки
  • сухі картопляні пластівці— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • мелений чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • рослинна олія— 1/4 склянки
  • половинки курячих грудок без кісток і без шкірки— 6 штук
Помістити крекери у великій закривається поліетиленовий пакет; пакет закрити і розчавити крекери, поки вони не перетворяться на грубі крихти. Додати борошно, картопляні пластівці, приправити сіллю і перцем і добре перемішати.

Збити яйце в мілкій тарілці або мисці; нагріти масло у великій сковороді на сильному вогні.

Один за іншим, вмочити шматочки курки у збитому яйці, потім помістити в пакет з сумішшю, закрити пакет і струсити, щоб утворився шар крихти.

Зменшити вогонь до середнього і готувати обвалення курку в неглибокій сковороді протягом 15 — 20 хвилин, часто перевертаючи, до утворення золотистої скоринки.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Маннік з яблуками без борошна

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...