Рецепт Курячі Fried Chicken
Обсмажені в олії курячі грудки.
опис приготування:
Помістити крекери у великій закривається поліетиленовий пакет; пакет закрити і розчавити крекери, поки вони не перетворяться на грубі крихти. Додати борошно, картопляні пластівці, приправити сіллю і перцем і добре перемішати.
Збити яйце в мілкій тарілці або мисці; нагріти масло у великій сковороді на сильному вогні.
Один за іншим, вмочити шматочки курки у збитому яйці, потім помістити в пакет з сумішшю, закрити пакет і струсити, щоб утворився шар крихти.
Зменшити вогонь до середнього і готувати обвалення курку в неглибокій сковороді протягом 15 — 20 хвилин, часто перевертаючи, до утворення золотистої скоринки.
- солоні крекери— 30 штук
- мука— 2 Ст. ложки
- сухі картопляні пластівці— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- мелений чорний перець— 1/2 чайних ложки
- яйце— 1 штука
- рослинна олія— 1/4 склянки
- половинки курячих грудок без кісток і без шкірки— 6 штук
Збити яйце в мілкій тарілці або мисці; нагріти масло у великій сковороді на сильному вогні.
Один за іншим, вмочити шматочки курки у збитому яйці, потім помістити в пакет з сумішшю, закрити пакет і струсити, щоб утворився шар крихти.
Зменшити вогонь до середнього і готувати обвалення курку в неглибокій сковороді протягом 15 — 20 хвилин, часто перевертаючи, до утворення золотистої скоринки.
Подібні рецепти
Маннік з яблуками без борошна
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...