Рецепт Курячі Rotisserie

Рецепт Курячі Rotisserie
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 45 хв.
Страва з курки для гурманів.

опис приготування:

Приправити внутрішню частину курки дрібкою солі. Викладіть курку на гриль і встановити гриль на висоті. Готувати протягом 10 хвилин.

За цей час, швидко змішати масло, 1 столову ложку солі, червоний перець і чорний мелений перець. Перемістити гриль нижче до середнього рівня і полити курку масляною сумішшю. Закрити кришкою і готувати протягом 1год — 1час 30 хвилин, час від часу перевертаючи, поки внутрішня температура при вимірі в стегні не досягає 180 градусов по Фаренгейту (83 градусів С).

Дістати курку з гриля і дати постояти 10 — 15 хвилин перед нарізкою на шматки і подачею на стіл.

  • ціла курка— 1 штука
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • розтоплене вершкове масло— 1/4 склянки
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • мелений чорний перець— 1/4 Ст. ложки
Приправити внутрішню частину курки дрібкою солі. Викладіть курку на гриль і встановити гриль на висоті. Готувати протягом 10 хвилин.

За цей час, швидко змішати масло, 1 столову ложку солі, червоний перець і чорний мелений перець. Перемістити гриль нижче до середнього рівня і полити курку масляною сумішшю. Закрити кришкою і готувати протягом 1год — 1час 30 хвилин, час від часу перевертаючи, поки внутрішня температура при вимірі в стегні не досягає 180 градусов по Фаренгейту (83 градусів С).

Дістати курку з гриля і дати постояти 10 — 15 хвилин перед нарізкою на шматки і подачею на стіл.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Курячі рулетики з омлетом

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...