Рецепт Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром

Рецепт Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
курячі роли, фаршировані брокколі та сиром — це справжній делікатес, який кожен здатний приготувати в домашніх умовах. Менше години старань — і апетитних страв на столі!

опис приготування:

Наскільки я знаю, дане блюдо є дуже популярним в Австрії. Як би там не було, можу сказати точно — блюдо виходить дуже смачним і оригінальним і подобається без винятку всім, кого я їм пригощала. Гостренькі перці чудово поєднуються з ніжним сиром, а куряче філе доповнює цю смакову гаму і насичує шлунок. Відмінно йде під вино — причому як під біле, так і під червоне.

сподіваюся, рецепт і блюдо вам припадуть до душі. Бажаю удачі в приготуванні!


  • Куряча грудка— 900 грам
  • брокколі— 320 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Перець чилі мелений— 1 Чайна ложка
  • паприка мелена— 2 чайних ложки
  • перець сичуанськи (китайський, японський)  — 1 штука
  • Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
  • Плавлений сир— 50 грам
  • Соняшникова олія рафінована— 30 мілілітрів
  • молоко— 125 мілілітрів
  • Перець чорний горошком— 4 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • бульйон курячий— 125 мілілітрів
курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 1 Кусочки куриного филе нужно положить между двух полиэтиленовых пленок и хорошенько отбить. Курица должна стать очень тонкой. Но не перестарайтесь и не порвите мясо

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 2 Брокколі отвариваем в подсоленной кипящей воде примерно 5 хвилин, потом окатываем ледяной водой и отставляем.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 3 Куриное мясо щедро натираем специями.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 4 Берем самый обыкновенный плавленый сырок.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 5 Нарезаем его на небольшие кубики и выкладываем на край куриного мяса.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 6 Поверх сыра выкладываем несколько столовых ложек брокколи.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 7 Сворачиваем курицу в ролл, сразу же закрепляем зубочистками, чтобы не развалилась. Кладем роллы по очереди в сковороду с растительным маслом, обсмажуємо 1-2 хвилини з кожного боку.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 8 Форму для выпекания слегка смазываем маслом. Выкладываем в нее немного обжаренные роллы швом вниз. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 9 Пока роллы запекаются — приготуємо соус. змішуємо молоко, курячий бульйон, подрібнений часник і спеції. Выливаем в сковороду, где обжаривались роллы, і варимо до загустіння.

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром - фото крок 10 Готовые роллы достаем из духовки, поливаем приготовленным соусом и подаем. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі роли з шинкою і сиром

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі котлети з брокколі

Курячі котлети з брокколі

Мій рецепт присвячується тим, хто не їсть смажене, але все одно по ньому нудьгує. Запишіть собі в блокнот, як приготувати курячі котлети з брокколі. Ви не раз ще захочете зробити це блюдо. опис приготування: Для мене, якщо гаряче одночасно просте, смачне і ситне, значить, що воно часто буде з'...

Курячі котлети з брокколі на пару

Курячі котлети з брокколі на пару

брокколі, напевно, один з моїх улюблених видів овочів. З нього можна так багато приготувати прекрасних гарячих страв, супів і гарнірів. А ще довідайтеся, як приготувати курячі котлети з брокколі на пару. опис приготування: У цьому рецепті брокколі виступатиме як простий гарнір. А робити ми буд...

Квиноа з брокколі, руколлою і сиром Фета

Квиноа з брокколі, руколлою і сиром Фета

Рецепт приготування рисової лободи із запеченою брокколі, зернистої гірчицею, лимонним соком, руколлою і сиром Фета. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 порції в якості основної страви і 4 порції в якості гарніру. сіль— За смаком качан брокколі— 1 штука оливкового масла— 2 Ст. л...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...