Рецепт Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром
курячі роли, фаршировані брокколі та сиром — це справжній делікатес, який кожен здатний приготувати в домашніх умовах. Менше години старань — і апетитних страв на столі!
опис приготування:
Наскільки я знаю, дане блюдо є дуже популярним в Австрії. Як би там не було, можу сказати точно — блюдо виходить дуже смачним і оригінальним і подобається без винятку всім, кого я їм пригощала. Гостренькі перці чудово поєднуються з ніжним сиром, а куряче філе доповнює цю смакову гаму і насичує шлунок. Відмінно йде під вино — причому як під біле, так і під червоне.
сподіваюся, рецепт і блюдо вам припадуть до душі. Бажаю удачі в приготуванні!
- Куряча грудка— 900 грам
- брокколі— 320 грам
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Перець чилі мелений— 1 Чайна ложка
- паприка мелена— 2 чайних ложки
- перець сичуанськи (китайський, японський) — 1 штука
- Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
- Плавлений сир— 50 грам
- Соняшникова олія рафінована— 30 мілілітрів
- молоко— 125 мілілітрів
- Перець чорний горошком— 4 штуки
- часник— 2 зубчики
- бульйон курячий— 125 мілілітрів
Брокколі отвариваем в подсоленной кипящей воде примерно 5 хвилин, потом окатываем ледяной водой и отставляем.
Куриное мясо щедро натираем специями.
Берем самый обыкновенный плавленый сырок.
Нарезаем его на небольшие кубики и выкладываем на край куриного мяса.
Поверх сыра выкладываем несколько столовых ложек брокколи.
Сворачиваем курицу в ролл, сразу же закрепляем зубочистками, чтобы не развалилась. Кладем роллы по очереди в сковороду с растительным маслом, обсмажуємо 1-2 хвилини з кожного боку.
Форму для выпекания слегка смазываем маслом. Выкладываем в нее немного обжаренные роллы швом вниз. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.
Пока роллы запекаются — приготуємо соус. змішуємо молоко, курячий бульйон, подрібнений часник і спеції. Выливаем в сковороду, где обжаривались роллы, і варимо до загустіння.
Готовые роллы достаем из духовки, поливаем приготовленным соусом и подаем. Смачного!
Подібні рецепти
Курячі роли з шинкою і сиром
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі котлети з брокколі
Мій рецепт присвячується тим, хто не їсть смажене, але все одно по ньому нудьгує. Запишіть собі в блокнот, як приготувати курячі котлети з брокколі. Ви не раз ще захочете зробити це блюдо. опис приготування: Для мене, якщо гаряче одночасно просте, смачне і ситне, значить, що воно часто буде з'...
Курячі котлети з брокколі на пару
брокколі, напевно, один з моїх улюблених видів овочів. З нього можна так багато приготувати прекрасних гарячих страв, супів і гарнірів. А ще довідайтеся, як приготувати курячі котлети з брокколі на пару. опис приготування: У цьому рецепті брокколі виступатиме як простий гарнір. А робити ми буд...
Квиноа з брокколі, руколлою і сиром Фета
Рецепт приготування рисової лободи із запеченою брокколі, зернистої гірчицею, лимонним соком, руколлою і сиром Фета. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 порції в якості основної страви і 4 порції в якості гарніру. сіль— За смаком качан брокколі— 1 штука оливкового масла— 2 Ст. л...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...