Рецепт Курячі пупочки

Рецепт Курячі пупочки
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Страви з субпродуктів в наш час незаслужено забуті, а даремно. З пупков можна робити і перше, і друге, і навіть салат. Одне з таких страв я і пропоную вам приготувати. Просто і смачно!

опис приготування:

Страви з курячих пупков дуже часто включають в дієтичне меню. Адже в цьому продукті немає жиру, тільки суцільна м'язова тканина. Саме тому пупки і готуються дуже довго. І саме тому вони і призабуті в наш час. А адже раніше страви з потрошки подавалися на царських бенкетах. Я хочу розповісти вам, як приготувати курячі пупочки так, щоб вони були смачними і м'якими. Це зовсім нескладно, найголовніше — час готування. Часу піде багато, але нічого. Смак страви компенсує цей недолік. готуємо!

  • курячі пупочки— 700-800 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • крем— 150 грам
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • бульйон— 2 склянки(або вода)
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
курячі пупочки - фото крок 1 Насамперед моєму і чистимо пупки від плівки, яка є на їх внутрішній стороні.

курячі пупочки - фото крок 2 Потім заливаємо пупки водою, додаємо пів чайної ложки солі, варимо приблизно півтори години.

курячі пупочки - фото крок 3 Чистим морковку, натираємо її на крупній тертці.

курячі пупочки - фото крок 4 очищаємо цибулю, нарізаємо його півкільцями.

курячі пупочки - фото крок 5 Обсмажуємо цибулю з морквою хвилин 10 на рослинному маслі.

курячі пупочки - фото крок 6 Пупочки сварились, промиваємо їх і нарізаємо дрібними шматочками.

курячі пупочки - фото крок 7 Відправляємо нарізані пупочки до цибулі і моркві, заливаємо їх бульйоном або водою. Закриваємо сковороду кришкою, тушкуємо все разом хвилин 15.

курячі пупочки - фото крок 8 Тепер додаємо сметану, томатну пасту і спеції. Тушкуємо не менш 20 хвилин. Щоб пупочки стали ще ніжніше і м'якше, можна гасити їх і довше.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Смачна маринована цвітна капуста

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...