Рецепт Курячі пупочки
Страви з субпродуктів в наш час незаслужено забуті, а даремно. З пупков можна робити і перше, і друге, і навіть салат. Одне з таких страв я і пропоную вам приготувати. Просто і смачно!
опис приготування:
Страви з курячих пупков дуже часто включають в дієтичне меню. Адже в цьому продукті немає жиру, тільки суцільна м'язова тканина. Саме тому пупки і готуються дуже довго. І саме тому вони і призабуті в наш час. А адже раніше страви з потрошки подавалися на царських бенкетах. Я хочу розповісти вам, як приготувати курячі пупочки так, щоб вони були смачними і м'якими. Це зовсім нескладно, найголовніше — час готування. Часу піде багато, але нічого. Смак страви компенсує цей недолік. готуємо!
- курячі пупочки— 700-800 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- крем— 150 грам
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- бульйон— 2 склянки(або вода)
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Потім заливаємо пупки водою, додаємо пів чайної ложки солі, варимо приблизно півтори години.
Чистим морковку, натираємо її на крупній тертці.
очищаємо цибулю, нарізаємо його півкільцями.
Обсмажуємо цибулю з морквою хвилин 10 на рослинному маслі.
Пупочки сварились, промиваємо їх і нарізаємо дрібними шматочками.
Відправляємо нарізані пупочки до цибулі і моркві, заливаємо їх бульйоном або водою. Закриваємо сковороду кришкою, тушкуємо все разом хвилин 15.
Тепер додаємо сметану, томатну пасту і спеції. Тушкуємо не менш 20 хвилин. Щоб пупочки стали ще ніжніше і м'якше, можна гасити їх і довше.
Подібні рецепти
Смачна маринована цвітна капуста
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...