Рецепт Курячі грудки Білий диявол
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом.
опис приготування:
Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C протягом 30 хвилин. Дати охолонути і видалити з фольги.
Замість курячих грудок ви можете використовувати філе копченої пікші, попередньо знявши з неї шкірку. В цьому випадку варіть філе в киплячій воді протягом 10 хвилин, потім злийте.
Змастіть маслом жароміцні блюдо і випікайте в ньому філе.
змішайте куркуму, каєнський перець, гірчицю, сіль, перець і вершки. збивайте масу, поки вона не загусне.
Залийте соусом курячі грудки або філе риби і покладіть в духовку.
випікайте при 200 ° 8-20 хвилин, або до золотистої скоринки. Не допускайте до кипіння соусу.
Подавати блюдо з запеченими трикутниками листкового тіста трикутників, розташувавши їх навколо страви.
- курячі грудки— 4 штуки(по 150 г)
- масла— 15 грам
- сіль і мелений чорний перець— 1 За смаком
- для соусу:kurkumи— 1/2 чайних ложки
- кайенского перцю— 1/2 чайних ложки
- гірчичного порошку— 1 Чайна ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- білого перцю— 1/2 чайних ложки
- жирних вершків— 300 мілілітрів
Замість курячих грудок ви можете використовувати філе копченої пікші, попередньо знявши з неї шкірку. В цьому випадку варіть філе в киплячій воді протягом 10 хвилин, потім злийте.
Змастіть маслом жароміцні блюдо і випікайте в ньому філе.
змішайте куркуму, каєнський перець, гірчицю, сіль, перець і вершки. збивайте масу, поки вона не загусне.
Залийте соусом курячі грудки або філе риби і покладіть в духовку.
випікайте при 200 ° 8-20 хвилин, або до золотистої скоринки. Не допускайте до кипіння соусу.
Подавати блюдо з запеченими трикутниками листкового тіста трикутників, розташувавши їх навколо страви.
Подібні рецепти
Салат з куркою і зеленими помідорами
це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки гриль з медом і лимоном
Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...
Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3 штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...