Рецепт Курячі кебаби в беконі
Ці кебаби при всій своїй оригінальності робляться на раз-два і виходять навіть у початківців господарок. Заходьте і переконаєтесь!
опис приготування:
Бекон для цієї страви потрібен сирокопчений і краще не дуже жирний. Чим довше він буде, тим акуратніше вийдуть кебаби. Формувати котлетки зручніше вологими руками. Смачного!
- фарш курячий— 500 грам
- бекон— 150 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- кус кус— 3 Ст. ложки
- Куряче яйце— 1 штука
- сіль— За смаком
- Чорний перець— За смаком
- майонез— 2 Ст. ложки
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- часник— 2 зубчики
Покладіть в фарш натерту цибулю, тертий часник, сіль, перець і яйце. Перемішайте до однорідного стану.
Всипте кус кус, перемішайте і дайте постояти п'ятнадцять хвилин.
Розділіть фарш на однакові частини. Сформуйте овальну котлету і проткніть її шпажкою.
Оберніть котлети беконом.
Обсмажте на гарячій сковороді з маслом до рум'яної скоринки з двох сторін.
Налийте в форму трохи води і перекладіть кебаби. Закрийте верх фольгою. Готуйте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 30 хвилин.
Змішайте майонез і гірчицю. Вийміть кебаби з духовки, змастіть їх сумішшю і поставте назад на десять хвилин.
відразу подавайте.
Смачного!
Подібні рецепти
Кебаби в овочах по-турецьки
Курка була і залишається найпопулярнішим блюдом на нашому обідньому столі. А курячим ніжкам часто віддають перевагу за соковитість, відмінний смак і доступність. Сьогодні приготуємо їх в беконі в духовці. опис приготування: Курячі ніжки в беконі готуються просто. Блюдо виходить ароматним, соко...
Курячі рулетики в беконі
Курячі рулетики в беконі — це просто чудові рулетики, покриваються хрусткою скоринкою зовні, але залишаються дуже соковитими і м'якими всередині. А вже як вони пахнуть… опис приготування: Курячі рулетики в беконі — швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо. Завдяки скоринці з бекону курка зали...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...