Рецепт Курячі кебаби в беконі

Рецепт Курячі кебаби в беконі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Ці кебаби при всій своїй оригінальності робляться на раз-два і виходять навіть у початківців господарок. Заходьте і переконаєтесь!

опис приготування:

Бекон для цієї страви потрібен сирокопчений і краще не дуже жирний. Чим довше він буде, тим акуратніше вийдуть кебаби. Формувати котлетки зручніше вологими руками. Смачного!

  • фарш курячий— 500 грам
  • бекон— 150 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • кус кус— 3 Ст. ложки
  • Куряче яйце— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
Курячі кебаби в беконі - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 2 Покладіть в фарш натерту цибулю, тертий часник, сіль, перець і яйце. Перемішайте до однорідного стану.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 3 Всипте кус кус, перемішайте і дайте постояти п'ятнадцять хвилин.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 4 Розділіть фарш на однакові частини. Сформуйте овальну котлету і проткніть її шпажкою.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 5 Оберніть котлети беконом.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 6 Обсмажте на гарячій сковороді з маслом до рум'яної скоринки з двох сторін.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 7 Налийте в форму трохи води і перекладіть кебаби. Закрийте верх фольгою. Готуйте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 30 хвилин.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 8 Змішайте майонез і гірчицю. Вийміть кебаби з духовки, змастіть їх сумішшю і поставте назад на десять хвилин.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 9 відразу подавайте.

Курячі кебаби в беконі - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Курячі ніжки в беконі в духовці

Кебаби в овочах по-турецьки

Курка була і залишається найпопулярнішим блюдом на нашому обідньому столі. А курячим ніжкам часто віддають перевагу за соковитість, відмінний смак і доступність. Сьогодні приготуємо їх в беконі в духовці. опис приготування: Курячі ніжки в беконі готуються просто. Блюдо виходить ароматним, соко...

Курячі рулетики в беконі

Курячі рулетики в беконі

Курячі рулетики в беконі — це просто чудові рулетики, покриваються хрусткою скоринкою зовні, але залишаються дуже соковитими і м'якими всередині. А вже як вони пахнуть… опис приготування: Курячі рулетики в беконі — швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо. Завдяки скоринці з бекону курка зали...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...