Рецепт Курячі котлети, фаршировані грибами

Рецепт Курячі котлети, фаршировані грибами
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 50 хв.
курячі котлети, фаршировані грибами, — дуже смачна страва! Котлетки виходять шалено ніжними, а їх приємний аромат змусить ваших гостей просити добавку.

опис приготування:

Щоб котлетка повністю присмажився, обсмажуйте її приблизно близько 3-5 хвилин, все звичайно залежить від сформованих вами розмірів. Якщо готуєте самостійно курячий фарш, то майте на увазі, що куряче м'ясо дуже м'яке саме по собі, на відміну від звичайного м'яса, тому досить один раз пропустити його через м'ясорубку.

Отже, рецепт курячих котлет, фаршированих грибами, — читаємо і готуємо!

  • курячий фарш— 450 грам
  • скибочку батона— 1 скибочку(підсмажити)
  • цибулина— 1 штука(натерти)
  • яйце— 1 штука
  • крем— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець— ½ Чайних ложок
  • борошно— ½ Склянок
  • печериці— 300 грам(начинка)
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка)
  • Luk-salotų— 1 штука(начинка. подрібнити)
  • Сіль перець— За смаком(начинка)
  • Сухі білі гриби— 2 Ст. ложки(начинка)
курячі котлети, фаршировані грибами - фото крок 1 приготуємо фарш. Викладіть курячий фарш в миску. Замочіть скибочку батона в молоці, подрібніть і додайте до фаршу, туди ж додайте натерту цибулю, і подрібнену зелень. Тепер додайте яйце, сметану, сіль і перець. Гарненько все перемішайте і відкладіть в сторону.

курячі котлети, фаршировані грибами - фото крок 2 Тепер приготуємо грибну начинку. Свіжі гриби нарізаємо в окрему миску, на невеликі шматочки. В іншу миску поміщаємо сухі гриби і заливаємо їх невеликим кол-во води, накриваємо зверху поліетиленовою плівкою, протикаємо в ній кілька отворів і ставимо в мікрохвильову піч, на кілька хвилин, щоб гриби пом'якшилися. Тепер зливаємо воду і дрібно нарізаємо гриби.

курячі котлети, фаршировані грибами - фото крок 3 Розтопити масло в сковороді. Додайте подрібнену цибулю-шалот, приправте сіллю і перцем. Гасіть протягом приблизно 3 хвилин.
додайте гриби. Приправте сіллю і перцем. Тушіте про 7 хвилин, поки гриби не размягчатся і вся рідина не випарується. Відкладіть в сторону готову начинку.

курячі котлети, фаршировані грибами - фото крок 4 змочіть руки. Візьміть шматочок м'яса і утворіть з нього котлету, зробіть поглиблення в центрі. Тепер візьміть чайну ложку грибної начинки і розмістіть гриби в поглибленні котлети. Сформуйте краю так, щоб начинка виявилася усередині котлети.

курячі котлети, фаршировані грибами - фото крок 5 Обваляйте сформовані котлети з начинкою в борошні і обсмажують на розігрітій сковороді на олії, до золотистої скоринки.

Подібні рецепти

Курячі стегна, фаршировані грибами

Курячі котлети з грибами

Іноді доводиться робити складні страви, з якими потрібно повозитися. Але якщо результат того вартий, то обов'язково приділіть їм час, щоб потім насолодитися прекрасним смаком! подивіться рецептик! опис приготування: Одним з таких рецептів я хочу з вами поділитися. Як приготувати курячі стегенц...

Курячі котлети з грибами і сиром

Курячі котлети з грибами і сиром

котлети, напевно, одне з найпопулярніших гарячих повсякденних страв (по крайней мере в країнах СНД). І, звичайно, найкраще робити це блюдо будинку, а не купувати напівфабрикати, явно корисніше буде! опис приготування: Ось саме тому я і хочу вам розповісти, як приготувати курячі котлети з гриба...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки, фаршировані бринзою

Курячі грудки, фаршировані бринзою

це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...