Рецепт Курячі стегна, фаршировані грибами
Іноді доводиться робити складні страви, з якими потрібно повозитися. Але якщо результат того вартий, то обов'язково приділіть їм час, щоб потім насолодитися прекрасним смаком! подивіться рецептик!
опис приготування:
Одним з таких рецептів я хочу з вами поділитися. Як приготувати курячі стегенця, фаршировані грибами, я описала нижче. Вони сподобаються багатьом, тому я пропоную робити це гаряче в свята, щоб усіх здивувати. Запасіться терпінням і часом, тоді у вас все вийде і ви порадуєте близьких.
- Курячі стегна— 3 штуки
- печериці— 300 грам
- сир голландський— 100 грам
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Обсмажте гриби на маслі в сковороді, помішуючи. Як випарується вся волога, додайте до них цибулю. трохи солі. смажте разом 5 хвилин, потім охолодіть суміш.
Тепер потрібно відокремити кістку від курячого м'яса, залишивши невелику частину в кінці ніжки. Також зніміть шкуру як "; панчіх ";. Розріжте окіст уздовж, оголюючи кісточку.
Кістки відрубайте у їх підстави, залишивши невелику частину.
М'ясо відбийте молотком, накривши плівкою. Втирайте в нього сіль і перець.
На м'ясо укладіть начинку з сковороди. Зверху натріть сир на крупній тертці.
Краї м'яса з'єднайте і надіньте шкіру. поверніть все, закривши зубочистками.
Покладіть стегенця на деко з фольгою. Poperčite і сіль. Запікайте їх в духовці при 180 градусах протягом 15 хвилин.
Потім приберіть фольгу і запікайте ще 20 хвилин, зрідка прибираючи накопичилася рідина. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Абрикосовий пиріг на швидку руку
Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...
Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках
Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...
Курячі стегна, тушковані в сметані
Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...
Курячі стегна в горіховому песто
Пропоную приготувати ароматну хрустку курку. А заодно і поповнити запаси домашнього песто. запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, класичний рецепт песто складається з базиліка і кедрових горіхів. Однак зовсім не забороняється додати різну пряну зелень за смаком і взяти мікс горіхів. Соус...