Рецепт Курячі грудки, фаршировані бринзою

Рецепт Курячі грудки, фаршировані бринзою
Час приготування: 50 хв.
це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки.

кількість порцій: 8
  • Курячі грудки— 4 штуки
  • бринза— 120 грам
  • сушеного орегано— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • Курячий бульйон— 120 мілілітрів
  • лимон, сік— 0,5 штуки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
Курячі грудки, фаршировані бринзою - фото крок 1 1. Для начинки бринзу нарізати дрібними кубиками і змішати з орегано.

Курячі грудки, фаршировані бринзою - фото крок 2 2. Щоб приготувати грудки, знадобиться дуже гострий ніж. Надріжте філе так, щоб вийшов своєрідний кишеньку.

Курячі грудки, фаршировані бринзою - фото крок 3 3. Наповнити отримані кишеньки бринзою. Кишеньки треба заколоти зубочистками і зверху грудки посолити і поперчити.

Курячі грудки, фаршировані бринзою - фото крок 4 4. Кожну грудку обсмажити на сковорідці з обох сторін. Кожну сторону смажте на середньому вогні по 5-6 хвилин. Тепер зменшити вогонь і закрити сковорідку кришкою. Грудки повинні потомитися до готовності.

Курячі грудки, фаршировані бринзою - фото крок 5 5. грудки готові. Тепер потрібно приготувати соус. Для цього в сковорідку, де готувалися грудки, влити бульйон і на середньо вогні заважати. Влити в бульйон лимонний сік і масло. Проварити на сильному вогні близько 2 хвилин. Соус повинен трохи загуснути. На тарілку викладіть грудку, полийте соусом. На гарнір можна подати рис або макарони.

Подібні рецепти

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі «розплітання» з овочами, шпинатом і бринзою

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3  штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...