Рецепт Курячі грудки, фаршировані бринзою
це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки.
кількість порцій: 8
- Курячі грудки— 4 штуки
- бринза— 120 грам
- сушеного орегано— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— За смаком
- Курячий бульйон— 120 мілілітрів
- лимон, сік— 0,5 штуки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
2. Щоб приготувати грудки, знадобиться дуже гострий ніж. Надріжте філе так, щоб вийшов своєрідний кишеньку.
3. Наповнити отримані кишеньки бринзою. Кишеньки треба заколоти зубочистками і зверху грудки посолити і поперчити.
4. Кожну грудку обсмажити на сковорідці з обох сторін. Кожну сторону смажте на середньому вогні по 5-6 хвилин. Тепер зменшити вогонь і закрити сковорідку кришкою. Грудки повинні потомитися до готовності.
5. грудки готові. Тепер потрібно приготувати соус. Для цього в сковорідку, де готувалися грудки, влити бульйон і на середньо вогні заважати. Влити в бульйон лимонний сік і масло. Проварити на сильному вогні близько 2 хвилин. Соус повинен трохи загуснути. На тарілку викладіть грудку, полийте соусом. На гарнір можна подати рис або макарони.
Подібні рецепти
Курячі «розплітання» з овочами, шпинатом і бринзою
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки гриль з медом і лимоном
Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...
Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3 штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...