Рецепт Курячі ніжки в паніровці

Рецепт Курячі ніжки в паніровці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки.


опис приготування:

Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці, фаршировані в сухарях і т.д. Даний рецепт дуже простий і оригінальний, оскільки курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах готуються менш ніж за годину і не вимагають особливих кулінарних навичок.

  • курячі гомілки— 8 штук
  • Панірувальні сухарі— 8 Ст. ложок
  • яйце— 1 штука
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок
  • майонез— 4 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • гірчичний— 1 За смаком
Курячі ніжки в паніровці - фото крок 1 1. Відбираємо курячі гомілки середнього розміру. По бажанню, з них можна зняти шкуру.

Курячі ніжки в паніровці - фото крок 2 2. Готуємо соус для маринування: майонез змішуємо з часником і гірчицею. Змащуємо отриманою сумішшю гомілки і даємо трохи постояти.

Курячі ніжки в паніровці - фото крок 3 3. Готуємо панірувальні сухарі. Можна їх зробити самостійно, а можна використовувати вже готові.

Курячі ніжки в паніровці - фото крок 4 4. Якщо не любите соус — можете просто обваляти ніжки в яйці і сухарях, але з ним смак м'яса буде ідеальним.

Курячі ніжки в паніровці - фото крок 5 5. Обвалюють кожну гомілку відразу в яйці, а потім в сухарях. Після цього можна їх відправляти смажитися на сковороду. Смажимо до готовності і найкраще використовувати фритюр.

Подібні рецепти

Курячі ніжки в пряної паніровці

Глазуровані курячі ніжки

Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної п...

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...

Курячі котлети в паніровці

Курячі котлети в паніровці

Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...

Курячі кульки в рисової паніровці

Курячі кульки в рисової паніровці

відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...

Курячі крильця в паніровці

Курячі крильця в паніровці

Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...