Рецепт Курячі ніжки в паніровці
хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки.
опис приготування:
Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці, фаршировані в сухарях і т.д. Даний рецепт дуже простий і оригінальний, оскільки курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах готуються менш ніж за годину і не вимагають особливих кулінарних навичок.
- курячі гомілки— 8 штук
- Панірувальні сухарі— 8 Ст. ложок
- яйце— 1 штука
- Рослинна олія— 5 Ст. ложок
- майонез— 4 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- гірчичний— 1 За смаком
2. Готуємо соус для маринування: майонез змішуємо з часником і гірчицею. Змащуємо отриманою сумішшю гомілки і даємо трохи постояти.
3. Готуємо панірувальні сухарі. Можна їх зробити самостійно, а можна використовувати вже готові.
4. Якщо не любите соус — можете просто обваляти ніжки в яйці і сухарях, але з ним смак м'яса буде ідеальним.
5. Обвалюють кожну гомілку відразу в яйці, а потім в сухарях. Після цього можна їх відправляти смажитися на сковороду. Смажимо до готовності і найкраще використовувати фритюр.
Подібні рецепти
Глазуровані курячі ніжки
Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної п...
Курячі стегна в паніровці
Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...
Курячі котлети в паніровці
Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...
Курячі кульки в рисової паніровці
відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...
Курячі крильця в паніровці
Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...