Рецепт Курячі кульки в рисової паніровці
відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко.
опис приготування:
На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страву. воно нескладне, продукти для нього цілком доступні, а смак і зовнішній вигляд безсумнівно здивують і порадують ваших гостей і рідних. Дітям дуже подобається, коли кульки ще гарячі, з хрусткою скоринкою. Коли кульки охолонуть, скоринка стає м'якше і, якщо наколоти їх на шпажки, у вас вийде святкове і смачна холодна закуска.
- курячий фарш— 350-400 грам
- рис відварений— 250-300 грам
- яйця— 1 штука
- Кукурудзяний крохмаль— 1,5-2 чайних ложки
- Соєвий соус— 2 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- зелень кропу, петрушки, кінзи— 1 Ст. ложка(нарізаної)
- Рослинна олія— 1 Склянка
2. Курячий фарш для цих кульок не повинен бути рідким!. Додаємо до фаршу сіль,соєвий соус, мелений перець, нарізану зелень і яйце( я додала лише жовток).
3. І ретельно перемішуємо.
4. Рис змішуємо з кукурудзяним крохмалем і викладемо частину на плоску тарілку( у міру потреби підсипає наступну порцію рису). Чайною ложкою набираємо фарш і викладаємо в рис, обваливаем, формуючи кульки.
5. У мене вийшло 12 кульок.
6. І обсмажуємо в добре розігрітій олії на середньому вогні приблизно 5 хвилин. Рисова панірування повинна стати трохи золотистої.
7. Викладаємо на паперові серветки, нехай вбереться непотрібний нам жир.
8. А ось такі кульки виходять всередині. Хрустка скоринка і ніжна, соковита куряча серцевина. смачно!
Подібні рецепти
Куряче філе в часниковому соусі
Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...
Курячі котлети в паніровці
Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...
Курячі крильця в паніровці
Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...
Курячі ніжки в паніровці
хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки. опис приготування: Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці,...
Курячі ніжки в пряної паніровці
Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної п...