Рецепт Курячі ніжки в пряної паніровці
Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте!
опис приготування:
Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної паніровці. Хрусткі зовні і м'який усередині. Спочатку ми їх замарінуем в сироватці, а потім запечём. ідеальний гарнір — картопля фрі або пюре. І не забудьте соус, наприклад, кетчуп або часниковий, тоді буде ще смачніше.
- Курині ніжки— 8 штук
- лимон— 0,5 штуки
- Кукурудзяні пластівці— 100 грам
- Панірувальні сухарі— 150 грам
- сироватка молочна— 240 мілілітрів
- пармезан— 30 грам
- сіль— 1 Чайна ложка(0,5 немає. ложки — в паніровці, 0,5 немає. ложки — до курки)
- паприка— 2 чайних ложки(0,5 немає. ложки — до курки, 1,5 немає. ложки — в паніровці)
- сухі трави— 0,5 чайних ложки
- часниковий порошок— 0,75 чайних ложки(0,5 немає. ложки — в паніровці, 0,25 немає. ложки — для курки)
- цибулевий порошок— 0,5 чайних ложки
- петрушка суха— 1 Чайна ложка
- Чилі порошок— 0,25 чайних ложки
- Чорний мелений перець— 1 щіпка
2. Викладіть курку в глибоку миску. влийте сироватку.
3. Також покладіть лимон. Залиште птицю маринуватися на 6 годин в холодильнику.
4. Після цього зробіть паніровці: подрібніть пластівці і з'єднайте їх з сухарями, сіллю, часниковим і цибульним порошком, перцем, чилі, паприка, петрушкою і тертим сиром.
5. Потім ніжки обваляйте в паніровці.
6. запікайте курку 45 хвилин при 200 градусах в духовці. Смачного!
Подібні рецепти
Качка в пряної глазурі
хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки. опис приготування: Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці,...
Курячі кульки в рисової паніровці
відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...
Курячі стегна в паніровці
Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...
Курячі котлети в паніровці
Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...
Курячі крильця в паніровці
Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...