Рецепт Курячі крильця з бататом і чорносливом

Рецепт Курячі крильця з бататом і чорносливом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування шикарного французького блюда, яке доводить, що куряче м'ясо це справжній делікатес.

опис приготування:

Ви напевно вважаєте курку черговим блюдом. А даремно. Елітні кухарі знають, як примхлива курочка - варто її трохи недотушіть або перетушіть, і неповторна м'якість і соковитість буде втрачена. Спробуйте приготувати кулінарний шедевр з курячих крилець.

  • оливкового масла— 1/4 склянки
  • цибулини— 2 штуки
  • води— 1/2 склянки
  • Сіль і мелений перець— — За смаком
  • курячих крилець або 8 стегенець— 1.8 кілограма
  • шафран— 1/2 чайних ложки
  • меленої кориці— 1/8 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • анісової олії— 1 крапля
  • лавровий лист— 1 штука
  • меду— 2 Ст. ложки
  • курячого бульйону— 1 Склянка
  • чорносливу без кісточки— 12 штук
  • Bata— 450 грам
  • волоських горіхів— 1 Ст. ложка
Курячі крильця з бататом і чорносливом - фото крок 1 1. наливати 2 столові ложки масла у жароміцних керамічну ємність з кришкою або жаровню і поставте на повільний вогонь. додайте цибулю, порізаний тонкими півкільцями, влийте 1 столову ложку води, приправити сіллю, накрийте ємність і млоїте близько 30 хвилин, зрідка помішуючи, поки цибуля не стане дуже м'яким, але не поміняє колір.

Курячі крильця з бататом і чорносливом - фото крок 2 2. Тим часом підрум'яньте на сковорідці шматочки курки (близько 4 хвилин на кожній стороні). Викладайте вже обсмажені шматочки на тарілку, солі і пихатий.

Курячі крильця з бататом і чорносливом - фото крок 3 3. У цибулю додайте шафран і інші спеції, мідь, бульйон, півсклянки води і перемішайте. розкладіть чорнослив. Зверху викладіть курку.

Курячі крильця з бататом і чорносливом - фото крок 4 4. Верхнім шаром помістіть в жаровню очищений і нарізаний кубиками батат. Поставте горщик на вогонь і доведіть до кипіння. Прикрутіть вогонь так, щоб блюдо потихеньку кипіло, і млоїте на вогні хвилин 45. Не відкривайте кришку весь цей час!

Курячі крильця з бататом і чорносливом - фото крок 5 5. Обережно перекладіть курку і картоплю в велике блюдо, в якому будете подавати свій шедевр. Прокип'ятіть сік, що залишився ще кілька хвилин і залийте ним курятину і картопля-батат. При бажанні прикрасьте блюдо подрібненими волоськими горіхами і подавайте на стіл.

Подібні рецепти

Курячі крильця барбекю

Тушковані курячі крильця

Приготувати курячі крильця барбекю можна в духовій шафі сучасної квартири. Блюдо добре використовувати для торжества. його вигляд, смак і аромат заслуговують оплесків. Пробуйте на смак, смакота! опис приготування: Витримка в кисло-солодкому маринаді на основі меду, лимона, кетчупу і спецій над...

Курячі крильця до пива «смачні»

Курячі крильця до пива «смачні»

Пропоную відмінні, дуже смачні курячі крильця. Це відмінна закуска до пива! готуються швидко, з'їдаються моментально до останнього шматочка. Спробуйте! опис приготування: Такі крильця можна подати з гарніром або соусом. А можна і просто як самостійну закуску. Нічого зайвого, але дуже смачно! ...

Курячі крильця до пива

Курячі крильця до пива

Курячі крильця до пива можна подавати в якості відмінною закуски, якщо до вас прийдуть гості на келишок-другий пінного напою. Навіщо купувати некорисні снеки, якщо можна приготувати свою курочку? опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати курячі крильця до пива, то цей рецепт - саме те...

Курячі крильця з Coca-Cola

Курячі крильця з Coca-Cola

Солодкі і одночасно гострі крильця прекрасно підійдуть в якості закуски або під пиво. неможливо втриматися, щоб не спробувати шматочок. розповім, як приготувати курячі крильця в Coca-cola. опис приготування: Цей напій дуже популярний і дуже часто використовується при приготуванні курячого м'яс...

Курячі крильця з хрусткою скоринкою

Курячі крильця з хрусткою скоринкою

Хочу поділитися з вами дивним, але при цьому досить доступним варіантом, як приготувати курячі крильця з хрусткою скоринкою на своїй кухні. опис приготування: Готувати ці апетитні курячі крильця з хрусткою скоринкою в домашніх умовах можна не тільки у фритюрі, але також і запекти в духовці. Кр...