Рецепт Курячі крильця з бататом і чорносливом
Рецепт приготування шикарного французького блюда, яке доводить, що куряче м'ясо це справжній делікатес.
опис приготування:
Ви напевно вважаєте курку черговим блюдом. А даремно. Елітні кухарі знають, як примхлива курочка - варто її трохи недотушіть або перетушіть, і неповторна м'якість і соковитість буде втрачена. Спробуйте приготувати кулінарний шедевр з курячих крилець.
- оливкового масла— 1/4 склянки
- цибулини— 2 штуки
- води— 1/2 склянки
- Сіль і мелений перець— — За смаком
- курячих крилець або 8 стегенець— 1.8 кілограма
- шафран— 1/2 чайних ложки
- меленої кориці— 1/8 чайних ложки
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- анісової олії— 1 крапля
- лавровий лист— 1 штука
- меду— 2 Ст. ложки
- курячого бульйону— 1 Склянка
- чорносливу без кісточки— 12 штук
- Bata— 450 грам
- волоських горіхів— 1 Ст. ложка
2. Тим часом підрум'яньте на сковорідці шматочки курки (близько 4 хвилин на кожній стороні). Викладайте вже обсмажені шматочки на тарілку, солі і пихатий.
3. У цибулю додайте шафран і інші спеції, мідь, бульйон, півсклянки води і перемішайте. розкладіть чорнослив. Зверху викладіть курку.
4. Верхнім шаром помістіть в жаровню очищений і нарізаний кубиками батат. Поставте горщик на вогонь і доведіть до кипіння. Прикрутіть вогонь так, щоб блюдо потихеньку кипіло, і млоїте на вогні хвилин 45. Не відкривайте кришку весь цей час!
5. Обережно перекладіть курку і картоплю в велике блюдо, в якому будете подавати свій шедевр. Прокип'ятіть сік, що залишився ще кілька хвилин і залийте ним курятину і картопля-батат. При бажанні прикрасьте блюдо подрібненими волоськими горіхами і подавайте на стіл.
Подібні рецепти
Тушковані курячі крильця
Приготувати курячі крильця барбекю можна в духовій шафі сучасної квартири. Блюдо добре використовувати для торжества. його вигляд, смак і аромат заслуговують оплесків. Пробуйте на смак, смакота! опис приготування: Витримка в кисло-солодкому маринаді на основі меду, лимона, кетчупу і спецій над...
Курячі крильця до пива «смачні»
Пропоную відмінні, дуже смачні курячі крильця. Це відмінна закуска до пива! готуються швидко, з'їдаються моментально до останнього шматочка. Спробуйте! опис приготування: Такі крильця можна подати з гарніром або соусом. А можна і просто як самостійну закуску. Нічого зайвого, але дуже смачно! ...
Курячі крильця до пива
Курячі крильця до пива можна подавати в якості відмінною закуски, якщо до вас прийдуть гості на келишок-другий пінного напою. Навіщо купувати некорисні снеки, якщо можна приготувати свою курочку? опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати курячі крильця до пива, то цей рецепт - саме те...
Курячі крильця з Coca-Cola
Солодкі і одночасно гострі крильця прекрасно підійдуть в якості закуски або під пиво. неможливо втриматися, щоб не спробувати шматочок. розповім, як приготувати курячі крильця в Coca-cola. опис приготування: Цей напій дуже популярний і дуже часто використовується при приготуванні курячого м'яс...
Курячі крильця з хрусткою скоринкою
Хочу поділитися з вами дивним, але при цьому досить доступним варіантом, як приготувати курячі крильця з хрусткою скоринкою на своїй кухні. опис приготування: Готувати ці апетитні курячі крильця з хрусткою скоринкою в домашніх умовах можна не тільки у фритюрі, але також і запекти в духовці. Кр...