Рецепт Курячі ландорікі
Ландорікі з курки. Я обожнюю ці котлети з рубленого м'яса курки. Вони дуже соковиті, ароматні, смачні в теплому і в охолодженому стані. А ще вони бюджетні і прості в приготуванні. Спробуйте!
опис приготування:
Ці ніжні рубані котлети можна приготувати з будь-якого виду м'яса. До складу котлет входить сметана, яку можна замінити на майонез або йогурт. Крохмаль який теж тут присутній, краще не міняти на борошно, інакше ландорікі вийдуть тугі. За бажанням і за смаком можна додати в фарш часник і зелень. Такі котлети люблять діти і дорослі.
- Куряче філе— 300 грам
- яйце— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- крем— 2 Ст. ложки
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Дрібно наріжте цибулю, вбийте яйце.
додайте сметану, крохмаль, сіль, перець. За бажанням додайте часник, пропущений через прес. Все ретельно перемішайте.
Нагрійте сковороду з рослинним маслом. Розкладіть столовою ложкою фарш і смажте з двох боків до золотистої скоринки на середньому вогні.
Смачного!
Подібні рецепти
Ковбаски курячі
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...