Рецепт Курячі лапки по-китайськи

У нашій країні мало кому доводилося готувати курячі лапки, вони не викликають особливий інтерес і апетит. А ось в Китаї це справжній делікатес. розповідаю, як приготувати курячі лапки по-китайськи.
опис приготування:
Процес приготування досить складний, лапки потрібно правильно і ретельно очистити, а вже після піддати термічній обробці. В Азії з курячих лапок готують безліч смачних закусок, супів, їх навіть маринують. Готові лапки виходять рум'яними і дуже апетитно виглядають. Спробуйте самі і переконайтеся.
- курячі лапки— 20 штук
- Рослинна олія— За смаком
- вода— За смаком
- часник— 1 зубчик
- цукор— 1 Чайна ложка
- рисовий оцет— 1/2 чайних ложки
- Зелена цибуля— 2 штуки
- Чилі— 2 штуки
- Корінь імбиру— За смаком(1 сантиметр)
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- Устричний соус— 1/2 чайних ложки
- аніс— 2 штуки
2 У велику каструлю налийте воду, додайте дрібку солі, цукровий пісок, рисовий оцет і доведіть до кипіння, а потім відправте очищені лапки. варіть їх 2 хвилини, а потім злийте воду.
3 У відварені ніжки додайте соєвий соус (2 столові ложки) і перемішайте, залиште на півгодини для маринування.
4 Сковороду дуже добре розігрійте з великим кількість масла, як для фритюру. Викладаєте ніжки порційно і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
5 З сковороди лапки перекладіть відразу ж в крижану воду, а потім залиште їх на 3-4 годину.
6 Тим часом зробіть соус: в мисці змішайте дрібно нарізаний часник, Зелена цибуля, перець чилі, корінь імбиру, додайте устричний і соєвий соус, аніс.
7 Розігрійте сковороду і викладіть курячі лапки, влийте 1 склянка води, а потім додайте приготований соус і готуйте 15 хвилин. Блюдо подавайте гарячим.
Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...