Рецепт Курячі шашлики Тандурі

Рецепт Курячі шашлики Тандурі
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Маринад Тандурі дає фантастичний смак для курки. Виходить дуже смачно. Використовуйте такий маринад і для овочів і для іншого м'яса — це дуже смачно.

кількість порцій: 3
  • курячі грудки— 2 штуки
  • простий йогурт— 1 / 2 склянки
  • сік одного лимона— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Червона цибуля— 1 штука
  • свіжий імбир (5 см)  — 1 частина
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Ferry Масала— 1 Ст. ложка
  • паприка— 1 / 2 чайних ложки
  • перець чилі— 1 / 4 чайних ложки
  • куркума— 1 / 2  чайних ложки
Курячі шашлики Тандурі - фото крок 1 Ображати жир з курки і наріжте тонкими смужками. Покладіть курячі смужки в великий пакет або скляний посуд для того, щоб залити потім маринадом.

Курячі шашлики Тандурі - фото крок 2 Дрібно нарізати кубиками цибулю і часник і натерти на тертці імбир. Додати цибулю, часник, імбир і інші інгредієнти до курки. Все добре перемішати. Поставити в холодильник маринуватися не менше чотирьох годин або на ніч.

Курячі шашлики Тандурі - фото крок 3 Після маринування помістіть курячі смужки на шампури і смажте.

Курячі шашлики Тандурі - фото крок 4 Подавайте цей шашлик з рисом. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі шашлики на шпажках в духовці

Курячі шашлики з лимоном

Курячі шашлики на шпажках в духовці - дуже смачно і просто. Саме про це блюдо і піде мова. Такі шашлики дуже люблять і дорослі, та діти. І смачні вони як в холодному, так і в гарячому вигляді! опис приготування: Шашлик - це не обов'язково мангал, вугілля і баранина. немає, звичайно, я не буду ...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...