Рецепт Курячі ніжки в пікантному маринаді
Ця страва дуже популярно на Філіппінах, там навіть вважають його неофіційним символом. Хочете знати, як приготувати курячі ніжки в пікантному маринаді? Подавайте його гарячим, з гарніром з рису.
опис приготування:
Можна використовувати різні частини курки: стегна, гомілки, стегенця. Курка виходить дуже пікантна, смачна. Спершу варто її замаринувати, потім тушкуйте і запікайте в духовці. Чим довше будете її маринувати, тим ніжніше вийде мяско.
- Курині ніжки— 16 штук
- Лавровий лист— 4 штуки
- часник— 1 штука
- Перець чорний горошком— 2 чайних ложки
- Винний оцет— 1/4 склянки
- Соєвий соус— 0,5 склянки
- цукор— 1 Ст. ложка
2. Вкладіть в пакет курку і максимально видаліть повітря з нього, щільно закрийте. Залиште пакет в холодильнику на ніч.
3. Висипати вміст пакета в казанок. Накрийте його кришкою і поставте казанок в заздалегідь розігріту до 140 градусів духовку на 45 хвилин.
4. Дістаньте казанок з духовки, опустіть гомілки, які спливли в рідини і знову поставте в духовку на 45 хвилин.
5. По завершенню 45 хвилин дістаньте казанок, збільште температуру духовки до 240 градусів, викладіть гомілки на змащене маслом деко і поставте знову в духовку на 5 хвилин, до появи темно-коричневої скоринки.
6. Соус відправте на вогонь і кип'ятіть його до утворення густої маси.
7. Після приготування гомілок перекладіть їх знову в казанок до соусу і перемішайте.
8. Подавайте курку з гарніром з відвареного рису, прикрасивши зеленою цибулею.
Подібні рецепти
Аджика з помідорів і часнику на зиму
Рецепт приготування курячих ніжок в маринаді з апельсинового соку, лимонного соку, соку лайма, цибулі та часнику з кукурудзяними коржами, Піко-де Гало, гуакамоле і чорною квасолею. опис приготування: Соковита курочка по-мексиканськи з цитрусовими нотками, кукурудзяними коржиками і квасолею вга...
Курячі стегна в малиновому маринаді
Якщо ви хочете приготувати нове і незвичайне блюдо, то замаринуйте м'ясо, в даному випадку курку, в малиновому соусі і обсмажте. повірте, дегустують будуть в захваті! опис приготування: ніжні, ароматні, соковиті курячі стегенця виходять з даного рецептом. Малиновий маринад надає курці ніжний с...
Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді
Якщо ви любите курячі страви, то спробуйте приготувати в духовці курячі стегна, попередньо замаринувавши їх в маринаді на основі соєвого соусу і гірчиці. опис приготування: Особливо смачним виходить бульйон, який з'являється в процесі запікання. Його можна використовувати для приготування соус...
Курячі гомілки в сметанному маринаді
приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...
Курячі крила в маринаді
апетитні, соковиті і ароматні курячі крильця у вас вийдуть, якщо скористаєтеся цим рецептом. повірте, зупинитися складно. Отже, ділюся рецептом! опис приготування: Не турбуйтеся за наявність алкоголю в страві, адже є навіть десерти, в яких використовується різні види алкоголю і абсолютно безпе...