Рецепт Курячі ніжки в пікантному маринаді

Рецепт Курячі ніжки в пікантному маринаді
Кількість порцій: 6 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Ця страва дуже популярно на Філіппінах, там навіть вважають його неофіційним символом. Хочете знати, як приготувати курячі ніжки в пікантному маринаді? Подавайте його гарячим, з гарніром з рису.

опис приготування:

Можна використовувати різні частини курки: стегна, гомілки, стегенця. Курка виходить дуже пікантна, смачна. Спершу варто її замаринувати, потім тушкуйте і запікайте в духовці. Чим довше будете її маринувати, тим ніжніше вийде мяско.

  • Курині ніжки— 16 штук
  • Лавровий лист— 4 штуки
  • часник— 1 штука
  • Перець чорний горошком— 2 чайних ложки
  • Винний оцет— 1/4 склянки
  • Соєвий соус— 0,5 склянки
  • цукор— 1 Ст. ложка
Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 1 1. Очистіть часник і покладіть в харчовій zip пакет, туди ж додайте чорний перець, лавровий лист, цукор, влийте оцет і соєвий соус. Закрийте пакет і струсіть.

Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 2 2. Вкладіть в пакет курку і максимально видаліть повітря з нього, щільно закрийте. Залиште пакет в холодильнику на ніч.

Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 3 3. Висипати вміст пакета в казанок. Накрийте його кришкою і поставте казанок в заздалегідь розігріту до 140 градусів духовку на 45 хвилин.

Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 4 4. Дістаньте казанок з духовки, опустіть гомілки, які спливли в рідини і знову поставте в духовку на 45 хвилин.

Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 5 5. По завершенню 45 хвилин дістаньте казанок, збільште температуру духовки до 240 градусів, викладіть гомілки на змащене маслом деко і поставте знову в духовку на 5 хвилин, до появи темно-коричневої скоринки.

Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 6 6. Соус відправте на вогонь і кип'ятіть його до утворення густої маси.

Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 7 7. Після приготування гомілок перекладіть їх знову в казанок до соусу і перемішайте.

Курячі ніжки в пікантному маринаді - фото крок 8 8. Подавайте курку з гарніром з відвареного рису, прикрасивши зеленою цибулею.

Подібні рецепти

Курячі ніжки в цитрусовому маринаді НЕ коржиках

Аджика з помідорів і часнику на зиму

Рецепт приготування курячих ніжок в маринаді з апельсинового соку, лимонного соку, соку лайма, цибулі та часнику з кукурудзяними коржами, Піко-де Гало, гуакамоле і чорною квасолею. опис приготування: Соковита курочка по-мексиканськи з цитрусовими нотками, кукурудзяними коржиками і квасолею вга...

Курячі стегна в малиновому маринаді

Курячі стегна в малиновому маринаді

Якщо ви хочете приготувати нове і незвичайне блюдо, то замаринуйте м'ясо, в даному випадку курку, в малиновому соусі і обсмажте. повірте, дегустують будуть в захваті! опис приготування: ніжні, ароматні, соковиті курячі стегенця виходять з даного рецептом. Малиновий маринад надає курці ніжний с...

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Якщо ви любите курячі страви, то спробуйте приготувати в духовці курячі стегна, попередньо замаринувавши їх в маринаді на основі соєвого соусу і гірчиці. опис приготування: Особливо смачним виходить бульйон, який з'являється в процесі запікання. Його можна використовувати для приготування соус...

Курячі гомілки в сметанному маринаді

Курячі гомілки в сметанному маринаді

приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...

Курячі крила в маринаді

Курячі крила в маринаді

апетитні, соковиті і ароматні курячі крильця у вас вийдуть, якщо скористаєтеся цим рецептом. повірте, зупинитися складно. Отже, ділюся рецептом! опис приготування: Не турбуйтеся за наявність алкоголю в страві, адже є навіть десерти, в яких використовується різні види алкоголю і абсолютно безпе...