Рецепт Курячі стегна в малиновому маринаді

Рецепт Курячі стегна в малиновому маринаді
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Якщо ви хочете приготувати нове і незвичайне блюдо, то замаринуйте м'ясо, в даному випадку курку, в малиновому соусі і обсмажте. повірте, дегустують будуть в захваті!

опис приготування:

ніжні, ароматні, соковиті курячі стегенця виходять з даного рецептом. Малиновий маринад надає курці ніжний солодкий присмак. До речі, залишки маринаду можна уварити і подати як соус до страви. Подавайте стегенця з гарніром і свіжими овочами. А тепер все по порядку!

  • курячі стегна— 7-9 штук
  • малина свіжа— 200 грам
  • Червоне сухе вино— 100 грам
  • крем— 1  Ст. ложок
  • базилік— 1  чайних ложок
  • сіль, спеції— За смаком
  • Цибуля ріпчаста— 1  штук
  • вершки 20%  — 100 грам
Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 1 Малину подрібніть в пюре і процідіть через сито, щоб видалити кісточки.

Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 2 Додайте до малиновому пюре вино.

Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 3 додайте сметану, баазілік і спеції. перемішайте.

Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 4 У соус викладіть курячі стегна і залиште маринуватися на 3-4 годину.

Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 5 Потім обсмажте їх до золотистої скоринки.

Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 6 Додайте нарізану цибулю, влийте трохи води і залиште гаситися під кришкою до готовності, хвилин 15-20.

Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 7 Потім влийте вершки, прогрійте пару хвилин і вимикайте.

Курячі стегна в малиновому маринаді - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Курячі стегна з картоплею в духовці

Якщо ви любите курячі страви, то спробуйте приготувати в духовці курячі стегна, попередньо замаринувавши їх в маринаді на основі соєвого соусу і гірчиці. опис приготування: Особливо смачним виходить бульйон, який з'являється в процесі запікання. Його можна використовувати для приготування соус...

Курячі гомілки в сметанному маринаді

Курячі гомілки в сметанному маринаді

приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...

Курячі крила в маринаді

Курячі крила в маринаді

апетитні, соковиті і ароматні курячі крильця у вас вийдуть, якщо скористаєтеся цим рецептом. повірте, зупинитися складно. Отже, ділюся рецептом! опис приготування: Не турбуйтеся за наявність алкоголю в страві, адже є навіть десерти, в яких використовується різні види алкоголю і абсолютно безпе...

Курячі ніжки в цитрусовому маринаді НЕ коржиках

Курячі ніжки в цитрусовому маринаді НЕ коржиках

Рецепт приготування курячих ніжок в маринаді з апельсинового соку, лимонного соку, соку лайма, цибулі та часнику з кукурудзяними коржами, Піко-де Гало, гуакамоле і чорною квасолею. опис приготування: Соковита курочка по-мексиканськи з цитрусовими нотками, кукурудзяними коржиками і квасолею вга...

Курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді

Курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді

Куряче м'ясо добре тим, що його можна приготувати в гострих і ароматних спеціях, замаринувати в будь-якому соусі. розповім, як приготувати курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді. опис приготування: Замість стегенець можна використовувати інші частини курячої тушки: гомілки, окосту, грудка,...