Рецепт Курячі стегна в гірчиці

Рецепт Курячі стегна в гірчиці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Приготування курки - це звична справа. її обсмажують, заварювати, гасять з овочами і в соусі. Розповім про те, як приготувати курячі стегна в гірчиці, які запікаю в ароматних спеціях в духовці.

опис приготування:

Замість курячого стегна ви можете використовувати інші її частини: окосту, гомілка, філе, чверть. Ви можете придумати свій маринад для м'яса, наприклад, на основі сухих або свіжих спецій, часнику, лука. Подавайте м'ясо поки воно ще тепле, з салатом зі свіжих овочів, зелені або іншим гарніром.

  • Курячі стегна без кісток і шкіри— 4 штуки
  • Рослинна олія— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • Цукровий пісок— 1 Чайна ложка
  • часник— 4 зубчики
  • Пластівці червоного перцю— За смаком
1 Вимийте гарненько м'ясо, обсушити його серветками і приберіть в сторону.

2 У миску покладіть подрібнений часник, пару столових ложок оливкової олії, сіль, чорний мелений перець, гірчицю і оцет, цукор і червоний перець, перемішайте.

3 У миску до спецій викладіть куряче м'ясо, руками перемішайте і переконайтеся, що кожне стегно покрите маринадом.

4 Розігрійте духовку до 170 градусів і в форму для запікання викладіть м'ясо, запікайте його 20-30 хвилин.

5 Видаліть м'ясо з духовки і накрийте фольгою, залиште на 10 хвилин, можете насолоджуватися ніжним і соковитим м'ясом. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі палички з соусом з меду і гірчиці

Сполучення INDEL на японській мові

Рецепт приготування запечених курячих паличок з морквою, огірками і соусом зі сметани, меду і гірчиці. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з м...

Курячі стегна з лимоном і часником

Курячі стегна з лимоном і часником

Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...

Курячі стегна, тушковані в сметані

Курячі стегна, тушковані в сметані

Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...